Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Brit Premium By Nature Senior Small/Medium Chicken granule pre starších psov malých a stredných plemien s kuracím mäsom 3 kg

Značka: BRIT
51181
31.32

Najniższa cena za 30 dni: €28.83

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Zdroj energie a záruka správneho trávenia

Vylepšená receptúra Brit Premium s najkvalitnejšími prírodnými ingredienciami. Maks má medzi priateľmi starších psov, takže vie, aká dôležitá je pre nich správna výživa. Brit Premium by Nature sa rozhodol zaradiť do sortimentu, pretože sa vyznačuje vysokým obsahom kuracieho mäsa a minimálnym obsahom obilnín, čo je ideálne zloženie pre zvieratá so zníženou fyzickou aktivitou. Okrem toho má pridanie pivovarských kvasníc a starostlivý výber bylín a ovocia pozitívny vplyv na metabolizmus. Maks však vie, že jedlo by malo predovšetkým poskytnúť energiu na každodenné prechádzky, preto obsahuje bezlepkový ovos, aby sa ešte viac znížilo riziko potravinovej intolerancie. jointy Krmivo Brit Premium by Nature Senior poskytuje dennú dávku vitamínov a minerálov, ktoré pomáhajú znižovať kalorickú hodnotu potravy. To je dôležité najmä pre veľké a veľmi veľké plemená, ktoré trpia bolesťami kĺbov v dôsledku nadváhy. Receptúra vyvinutá odborníkmi na výživu obsahuje aj kolagén, hydrolyzát škrupín a extrakt z chrupaviek, ktoré prispievajú k dobrému zdraviu kĺbov a posilneniu kostrového systému.

Zloženie:

kuracie 45% (sušené 25%, vykostené 20%), hladký ovos, pšenica, kukurica, sušené jablká, kurací tuk (konzervovaný zmesou tokoferolov), lososový olej (2%), hydrolyzovaná kuracia pečeňová hmota, pivovarské kvasnice, kolagén , hydrolyzát z lastúr kôrovcov (zdroj glukozamínu, 210 mg/kg), 150 mg/kg), extrakt z bylín a ovocia (klinčeky, citrusové plody, rozmarín, kurkuma, 120 mg/kg), manán-oligosacharidy (120 mg/kg) , frukto-oligosacharidy (90 mg/kg), juka moja (90 mg/kg), sušený harmanček (80 mg/kg), mušle zelené (zdroj glukozaminoglykánov, 50 mg/kg), sušené čučoriedky (50 mg/kg) .

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
BRIT Premium By Nature Senior Large Extra Large L+XL
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Senior
Speciální požadavky:
Senior
Věk mazlíčka od:
7 let

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
3690
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme