Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Brit Premium By Nature Adult Medium Chicken v granulách pre dospelých psov stredných plemien s kuracím mäsom 15 kg

Značka: BRIT
51170
31.50

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Starajte sa o tráviaci systém svojho štvornohého priateľa

Vylepšená receptúra krmiva Brit Premium, ktorá obsahuje prírodné zložky najvyššej kvality. Krmivo Balanced Brit Premium By Nature má nízky obsah tuku (iba 15%), vďaka čomu je ideálnou voľbou pre psov so sklonom k nadváhe. Vysoký obsah vlákniny v potravinách podporuje trávenie a činnosť čriev. Ako dobre vie náš obľúbený tester Max, krmivo je aj chutné a má granule prispôsobené čeľustiam psa, ktorých štruktúra podporuje mechanické čistenie zubov.

Vráťte sa do formy s chuťou Brit Premium By Nature Chicken

Obsah kolagénu a mäkkýšov udržuje zdravé kĺby, šľachy a chrupavky vášho domáceho maznáčika. Max ako náš aktívny špecialista oceňuje nielen chuť jedla, ale aj jeho účinok – vďaka tomu má veľa energie a teší sa dobrému zdraviu.

Brit Premium By Nature pre dospelých stredne veľkých psov - prevencia namiesto liečby

V zložení je zahrnutý lososový olej, ktorý navyše podporuje fungovanie organizmu psa. Obsahuje veľké množstvo omega 6 a 3 mastných kyselín, ktoré priaznivo pôsobia nielen na kožu a srsť vášho domáceho maznáčika, ale tiež pomáhajú predchádzať kardiovaskulárnym ochoreniam.

Složení:

% (sušené 25 %, vykostěné 20 %), oves hladký, pšenice, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů), kukuřice, sušená jablka, lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra, pivovarské kvasnice, kolagen, hydrolyzáty zdroj glukosaminu, 210 mg/kg), extrakt z chrupavky (zdroj chondroitinu, 150 mg/kg), extrakt z bylin a ovoce (hřebíček, citrusové plody, rozmarýn, kurkuma, 120 mg/kg), manno-oligosacharidy (120 mg/ kg), fruktooligosacharidy (90 mg/kg), juka moja (90 mg/kg), sušený heřmánek (80 mg/kg), mušle zelené (zdroj glukosaminoglykanů, 50 mg/kg), sušené borůvky (50 mg/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
BRIT Premium By Nature Adult Medium M
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Správný vývoj a zajištění energie

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
4143
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme