Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT čerstvé kurča so zemiakmi šteňa zdravého rastu 12 kg granule pre šteňatá 12 kg

Značka: BRIT
55463
38.43

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 10 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre psov

Brit Fresh Chicken & Potato Puppy Healthy Growth je krmivo s vynikajúcou chutnosťou, ktoré umožňuje jeho konzumáciu aj vyberavým psom. Obsahuje probiotiká, fruktooligosacharidy a mannooligosacharidy, ktoré majú pozitívny vplyv na trávenie, ďalej chondroitín sulfát a glukosamín ovplyvňujúci zdravie kĺbov. Brit Fresh Chicken & Potato Puppy Healthy Growth je krmivo pre šteňatá všetkých plemien, určené na ich zdravý rast. Obsahuje 40% čerstvého kuracieho mäsa a 20-30% sušeného kuracieho mäsa, ktoré dodáva psom potrebné množstvo bielkovín a aminokyselín. Prídavok zemiakov, pohánky a ovsa poskytuje správne množstvo sacharidov a ľanový a lososový olej dodávajú psom omega-3 mastné kyseliny, ktoré priaznivo pôsobia na zdravie srdca a obehového systému. Krmivo Brit Fresh Chicken & Potato Puppy Healthy Growth je holistický produkt bez pridania umelých farbív a príchutí, ktorý umožňuje poskytnúť psom všetky potrebné živiny v správnom pomere. Prídavok prírodnej zeleniny, ovocia a byliniek obohacuje psiu stravu o vitamíny a minerály a tiež zlepšuje chuť a stráviteľnosť krmiva.

Zloženie:

čerstvé kura (40 %), sušené kura (25 %), zemiaky (8 %), kurací tuk (konzervovaný zmes tokoferolov, ovos, pohánka (3 %) , jablká, celá červená repa, lososový olej, pivovarské kvasnice, ľanové semienko, kuracia pečeň, kolagén, riasy, čierne ríbezle (0,2 %), petržlen (0,055 %), rozmarín, tymián, nechtík lekársky, púpava lekárska, Enterococcus faecium 1x109 živých zárodkov)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Produktová řada:
BRIT Fresh chicken with potato puppy healthy growth
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
4080
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
21
Vápník (%):
1.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme