Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BRIT Cat Premium by Nature krmivo pre sterilizované mačky kura 300 g

Značka: BRIT
67404
2.40

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mačky

BRIT Premium by Nature Cat Sterilized Chicken 300 g - kompletné krmivo pre dospelé sterilizované mačky s kuracím mäsom. Ingrediencie ako dehydratované kura, ryža, kurací tuk a hydrolyzovaná kuracia pečeň poskytujú mačkám kompletné bielkoviny a energiu. Krmivo navyše obsahuje lososový olej, ktorý mačkám dodáva omega 3 mastné kyseliny, ktoré ovplyvňujú ich zdravie a stav kože a srsti. Sušené citrusové plody, kurkuma, rozmarín a klinčeky pomáhajú udržiavať dobré zdravie a posilňujú prirodzenú obranyschopnosť vašej mačky. Krmivo tiež obsahuje správnu dávku vitamínov a minerálov, ako je vitamín A, vitamín E, zinok a železo, ktoré udržujú mačky zdravé a vitálne. Pokyny na kŕmenie sú jednoduché a ľahko sa riadia. Krmivo je možné podávať suché alebo zmiešané s vodou alebo sáčky Brit Premium. Odporúčané denné množstvo je uvedené v dávkovacej tabuľke a krmivo by malo byť zavádzané postupne, po dobu 3-5 dní, kým sa mačka neprispôsobí novej strave. Je tiež dôležité zabezpečiť, aby mačka mala vždy prístup k miske s vodou.

Zloženie:

Sušené kura 38%, ryža, kurací tuk, hrášok, sušená jablčná dužina, hydrolyzovaná kuracia pečeň 2%, lososový olej 1%, pivovarské kvasnice, chlorid sodný, sušený špenát 0, 5 %, mann oligosacharidy (150 mg/kg), fruktooligosacharidy (120 mg/kg), juka moja (80 mg/kg), sušený rozmarín (11 mg/kg), sušený klinček (11 mg/kg), sušené citrusy (11 mg/kg). mg/kg), sušená kurkuma (11 mg/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Produktová řada:
BRIT Cat Premium by Nature Sterilised chicken
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
33
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
3720
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme