Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Bosch Special Light 12,5 kg granule pre psov

Značka: BOSCH
43011
35.22

Najniższa cena za 30 dni: €35.22

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Prémiové krmivo pre psy s obličkovými problémami, bez pšenice, so zníženým obsahom bielkovín a minerálov, zlepšuje metabolizmus, pre mačacie urologický syndróm a litiázu

Bosch Special Light je krmivo pre dospelých psov trpiacich problémy s obličkami a pečeňou, pretože má výrazne znížený obsah bielkovín a minerálnych látok. To zlepšuje metabolizmus a pomáha predchádzať mačaciemu urologickému syndrómu (SUK) a struvitovým kameňom. Jedlo neobsahuje pšenicu. Prídavok komplexu na posilnenie imunity, ktorý sa skladá z manánov a glukánov, stabilizuje črevnú mikroflóru. Dospelé psy trpiace problémami s obličkami a pečeňou potrebujú špeciálnu výživu, ktorá znižuje produkciu škodlivých metabolických produktov, a tým znižuje záťaž týchto orgánov.

Bosch Special Light je možné dlhodobo používať ako základnú potravinu, pretože obsahuje síce veľmi málo bielkovín (13 %) a minerálnych látok (napr. fosfor, sodík, horčík), ale tie sú veľmi kvalitné. Toto vysoko kvalitné krmivo je vyrobené zo starostlivo vybraných surovín, ktoré po jemnom výrobnom procese vytvárajú výnimočne chutné a kvalitné krmivo pre psov. Zložky živočíšneho pôvodu použité v krmive sú tiež schválené pre ľudskú spotrebu.

Pre zachovanie esenciálnych vitamínov a mastných kyselín bola do potraviny pridaná zmes tokoferolov prírodného pôvodu. Používanie krmiva bosch zaistí vášmu psovi dobrú výživu v každej situácii. uhličitan vápenatý, hrach, chlorid draselný, kvasnice (sušené, obsahuje 0,1% mannán oligosacharidov a 0,06% beta glukánov), chlorid sodný, mušle zelená extrakt (0,1%), čakanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Produktová řada:
Bosch Special Light
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
20
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3248
Fosfor (%):
0.75
Tuky (%):
6
Vápník (%):
0.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme