Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BOSCH Soft junior chicken & sweet potato 1 kg granule pre šteňatá a rastúce psy 1 kg

Značka: BOSCH
50633
10.28

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre šteňatá

BOSCH Soft Junior Chicken & Sweet Potatoes bolo vyvinuté pre mladých psov, ktorí potrebujú adekvátnu výživu. Suché krmivo je vhodné pre šteňatá a mladých psov, ktorí trpia potravinovou intoleranciou, a tiež pre tých, ktorí majú sklony k alergiám. Suroviny z kuracieho mäsa a sladkých zemiakov sú ľahko stráviteľné a poskytujú psom energiu, ktorú potrebujú na správny vývoj. Kuracie mäso je dobrým zdrojom aminokyselín a má nízky obsah kalórií. Kuracie prísady ako glukosamín a chondroitín podporujú osteoartikulárny systém vášho psa. Batáty sú zase zdrojom sacharidov a mikroprvkov. Sušené pivovarské kvasnice a semená psyllia poskytujú vitamíny a vlákninu pre zdravie kože a srsti. BOSCH Soft Junior kura a sladké zemiaky sú tiež dobrou voľbou pre psov na eliminačnej diéte. Ako jeden zdroj bielkovín v jedle môže kura pomôcť identifikovať alergén a odstrániť ho. Krmivo neobsahuje obilniny, mliečne výrobky ani vajcia. Krmivo je obohatené o prírodné probiotikum - extrakt z čakanky a juky, ktoré minimalizuje nepríjemný zápach stolice. Neobsahuje umelé prísady ani konzervačné látky, čo z neho robí dobrú voľbu pre psy s citlivým tráviacim systémom.

Zloženie:

kuracie mäso (70 %), batáty (sušené, 11 %), zemiaky (sušené), zemiakový škrob, repná dužina (bez cukru), zelenina proteínový hydrolyzát, fosforečnan vápenatý Psyllium Seed, Celulózová vláknina, Prášok z čakanky (0,3 %), Pivovarské sušené droždie, Glukosamín, Chondroitín Sulfát Stanovenie: Bielkoviny: 24,0 %, Obsah tuku: 16,0 %, Hrubá vláknina: 2,0 % 4 %, vápnik: 1,3 %, fosfor: 0,9 %, vlhkosť: 18,0 % Aditíva na kg: Vitamín A: 15 000 IU, Vitamín D3: 1 200 IU, Vitamín E: 150 mg, Meď (ako síran meďnatý, pentahydrát): 10 mg, zinok (ako oxid zinočnatý): 90 mg, zinok (ako chelát aminokyseliny zinku, hydratovaný): 45 mg, jód (ako jodid vápenatý, bezvodý): 2 mg, selén (ako selén) : 0,2 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
Bosh HPC Soft junior kuře & batáty
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Junior
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
24
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme