Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BOSCH Soft Adult granule pre psov kura a banán 2,5 kg

Značka: BOSCH
40804
15.52

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pre psov s citlivým tráviacim systémom a potravinovými intoleranciami

BOSCH Soft Chicken and Banana - krmivo pre psov s citlivým tráviacim systémom a potravinovými intoleranciami. Bezlepková receptúra bez obilnín založená na jednom zdroji živočíšnych bielkovín - kuracom mäse, čo z neho robí monoproteínové jedlo. Neobsahuje obilniny, mliečne výrobky a ako zdroj sacharidov boli použité zemiaky a zelenina banán - skorocel. Vďaka tomu je ľahko stráviteľné a nízkokalorické. Prídavok čakanky a juky pomáha regulovať trávenie a vyprázdňovanie a glukosamín a chondroitín sa starajú o kĺby. Zinok zlepšuje stav kože a srsti a selén a vitamín E chráni pred voľnými radikálmi. Jedná sa o kompletné krmivo pre dospelé psy, ktoré bolo vytvorené pre psy s citlivým tráviacim systémom a potravinovou intoleranciou. Bezlepková receptúra bez obilnín založená na jednom zdroji živočíšnych bielkovín - kuracom mäse, z neho robí monoproteínové jedlo. Navyše neobsahuje obilniny, mliečne výrobky, čo uľahčuje trávenie a menej zaťažuje tráviaci systém. Kuracie mäso je zdrojom cenných aminokyselín a minerálov, je ľahko stráviteľné a nízkokalorické. Zdrojom sacharidov v potrave sú zemiaky a zeleninový banán – skorocel, ktorý je výbornou alternatívou pre ľudí hľadajúcich bezobilnú stravu. Prídavok čakanky a juky pomáha regulovať trávenie a pohyb čriev. Glukosamín a chondroitín zase podporujú kĺby a predchádzajú zraneniam, zaisťujú pevnosť a elasticitu pohybového aparátu. Krmivo je tiež výbornou voľbou pre psy s potravinovou intoleranciou. Vďaka jednému zdroju živočíšnych bielkovín – kuraciemu mäsu, je možné minimalizovať alergické reakcie. Krmivo navyše neobsahuje lepok a mliečne výrobky, ktoré psom často spôsobujú zažívacie ťažkosti.

Zloženie:

Čerstvé kurča (60 %), zemiakový škrob, skorocel (banán zo zeleniny, sušený, 8 %), zemiakový proteín, hydrolyzovaný rastlinný proteín, hrášok (sušený), celulózové vlákna, semená psyllia, prášok z čakanky (0,4 %), sušené pivovarské kvasnice, chlorid sodný, glukosamín, chondroitín sulfát, sušená juka

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Produktová řada:
Bosch HPC Soft Kuřecí & banán
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
21
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
14
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme