Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Bosch Adult Maxi 15 kg granule pre dospelých psov veľkých plemien

Značka: BOSCH
43017
35.79

Najniższa cena za 30 dni: €35.31

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
15 kg
DOPRAVA ZADARMO

35.79 €

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ideálne krmivo pre psy veľkých plemien (nad 30 kg), pretože obsah kalórií a bielkovín je na úrovni (21,5% bielkovín a 12% tuku), ktorá má minimalizovať riziko nadváhy. Jedlo neobsahuje pšenicu. Prídavok komplexu na podporu imunity, ktorý sa skladá z mananov a glukánov, stabilizuje črevnú mikroflóru. Veľké psy majú sklon k nadváhe a potrebujú ľahko stráviteľné krmivo s optimálnym obsahom energie. bosch Maxi Adult sa skladá z vybraných surovín, ktoré sú šetrne spracované, takže si zachovávajú lahodnú chuť a vynikajúcu kvalitu. Zložky živočíšneho pôvodu použité v krmive sú tiež schválené pre ľudskú spotrebu. Veľkosť a tvar krokiet boli upravené tak, aby vyhovovali tlamičkám väčších psov. Krmivo obsahuje aj extrakt z mušlí, ktorý chráni chrupavky a kĺby. Do potraviny bola pridaná zmes tokoferolov prírodného pôvodu na zachovanie esenciálnych vitamínov a mastných kyselín. Používanie krmiva bosch zaistí vášmu psovi dobrú výživu v každej situácii.

Vysoko kvalitné základné krmivo pre dospelé psy veľkých plemien (30 kg a viac). Minimalizuje riziko nadváhy: optimálny obsah bielkovín a tukov (21,5 % bielkovín a 12 % tukov).

Bez pšenice: výrobca upustil od pridávania pšenice a pšeničnej múky do potraviny. Imunitný komplex manánov a beta glukánov: stabilizuje črevnú mikroflóru, posilňuje imunitný systém a odolnosť voči stresu, zlepšuje pohodu. Extrakt zo zelenej mušle: zdroj chondroitínu a glukosamínu, posilňuje kĺby a chrupavky Čakanka: poskytuje inulín, ktorý má prebiotický účinok a zabraňuje šíreniu patologických baktérií v črevách. Dobré baktérie vyrovnávajú črevnú mikroflóru. Organické zlúčeniny zinku (cheláty zinku) zaisťujú lepšie vstrebávanie zinku, takže ho psie telo lepšie využíva. Zinok má pozitívny vplyv na stav kože a srsti

Správny pomer esenciálnych mastných kyselín na zabezpečenie vitality, hladkej kože a lesklej srsti a predovšetkým na posilnenie imunity. Vyvážený obsah rôznych rozpustných balastných látok, ktoré stimulujú črevnú mikroflóru psa a zaisťujú správne trávenie. Vybrané zložky, ktoré sú spracované moderným a šetrným spôsobom, sú ľahko stráviteľné a zlepšujú tvorbu stolice. Vitamíny E a selén sú dôležité antioxidanty, ktoré sa nachádzajú v telesných bunkách a chránia pred škodlivými účinkami produktov látkovej výmeny. tuk, ryža, repné rezne (bez cukru), mäsová múčka, proteínový hydrolyzát, rybia múčka, hrášok, kvasnice (sušené, obsahuje 0,1 % mannán oligosacharidov a 0,06 % beta glukánov), chlorid sodný, chlorid draselný mušlí (0,1 %), chlorid draselný, čakanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
Bosch Adult Maxi
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Hmotnost v produktové řadě:
Značka:
BOSCH, COTECNICA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
21.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3702
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme