Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Bosch Active 15 kg granule pre aktívnych psov

Značka: BOSCH
43012
36.67

Najniższa cena za 30 dni: €36.67

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Bosch Active je ideálne krmivo pre psov so zvýšenými nárokmi na výkon, pri športe a hre alebo pri strážení a ochrane. Je obľúbená aj medzi chovateľmi. Krmivo je prispôsobené zvýšeným energetickým nárokom aktívnych psov bez rizika zbytočnej záťaže. Toto vyvážené kompletné krmivo je veľmi chutné, ľahko stráviteľné a bohaté na živiny

Okrem optimálnej dávky ľahko stráviteľných živočíšnych bielkovín obsahuje krmivo ACTIVE zodpovedajúce množstvo tukov (16 %), vrátane esenciálnych nenasýtených mastných kyselín omega 3 a omega 6. krmivo určené pre psy, od ktorých sa vyžaduje mimoriadne dobrý výkon, a to ako pri športe a hre, tak pri strážení a ochrane. Active je tiež obzvlášť obľúbený pri chovateľských staniciach. Recept je prispôsobený zvýšeným energetickým nárokom. Bohaté na ľahko stráviteľné živiny. Pridaný imunitný komplex obsahujúci kmene pivovarských kvasníc je bohatý na manány a glukány - látky, ktoré podporujú prirodzenú črevnú flóru a imunitu. Absencia obilnín obsahujúcich lepok má pozitívny vplyv na tráviace procesy.

Zloženie:

čerstvá hydina (25%), jačmeň, kukurica, hydinové mäso v prášku, proso, živočíšne tuky, mäsový prášok, repné rezne (bez cukru), hydrolyzovaný proteín, ľanové semienko, rybí prášok, hrášok, rybí tuk, pivovarské sušené kvasnice (0. 1% mannooligosacharidy, 0,06% β-glukán), chlorid sodný, extra zelenoústa (0,1 %), chlorid draselný, čakanka (sušená)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15
Produktová řada:
Bosch Active
Velikost mazlíčka:
Všechna
Hmotnost v produktové řadě:
Značka:
BOSCH, COTECNICA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Intenzivní fyzická aktivita
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3893
Tuky (%):
16
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme