Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Super Premium Chicken, Duck & Millet 800 g mokré krmivo pre psov

Značka: BELCANDO
15397
Kontaktujte nás kvôli cenám

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Super Premium neobsahuje žiadne umelé prísady ani konzervačné látky

BELCANDO Super Premium je mokré krmivo pre psov, ktoré bolo vyvinuté pre dospelých psov všetkých plemien. Toto jedlo je založené na jemne uvarených kúskoch kurčaťa a kačice s prídavkom pšeno a mrkvy. Výrobok navyše obsahuje požltový olej, ktorý je výborným zdrojom polynenasýtených kyselín. BELCANDO Super Premium neobsahuje žiadne umelé prísady ani konzervačné látky. Je vyrobený z prírodných surovín, ktoré sú vhodné pre dospelých psov. Aby ste svojmu psovi dodali správne množstvo živín, mali by ste počítať s prechodným obdobím a prispôsobiť množstvo krmiva potrebám zvieraťa. Liek by mal byť podávaný pri izbovej teplote a akákoľvek nepoužitá časť by mala byť uchovávaná v chladničke po dobu až 2 dní. Voda by mala byť psovi vždy k dispozícii.

Zloženie:

kuracie mäso, srdce, pečeň, žalúdky (40 %); kačacie mäso, srdce (25 %); kurací vývar, kačica (24,5 %); pšeno, varené (4 %); mrkva (4 %); semená šalvie (1 %); minerálne látky (1 %); požltový olej (0,5 %) Doplnkové látky na kilogram: Diétne doplnkové látky: vitamín D3 200 IU; vitamín E (ako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; mangán (ako síran mangánatý) 2 mg; zinok (ako síran zinočnatý) 20 mg; jód (bezvodý jodičnan vápenatý) 0,2 mg Analytické zložky: proteín 11,0 %; obsah tuku 5,5 %; surový popol 2,0 %; hrubá vláknina 0,4 %; vlhkosť 78,0 % Dostupné v 400g a 800g plechovkách

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
BELCANDO Super Premium Kuře, kachna a proso
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
5.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme