Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Single Protein with Chicken 400 g monoproteínové vlhké krmivo pre psov 400 g

Značka: BELCANDO
15393
3.18

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
0.4 kg
€ 4

3.18 €

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Monoproteínové a prírodné krmivo pre vášho psa.

BELCANDO Single Protein with Chicken je kompletné krmivo pre psov, ktoré obsahuje jediný zdroj bielkovín - kuracie mäso. To je ideálne pre psy s potravinovými alergiami, pretože eliminuje potrebu rôznych druhov krmiva, čo obvykle vedie k nepríjemným alergickým reakciám. Kŕmne odporúčania: Prípravok by mal byť podávaný pri izbovej teplote. Mali by ste tiež svojmu psovi poskytnúť čerstvú pitnú vodu. Nepoužitá časť by mala byť uchovávaná v chladničke po dobu až 2 dní. Nedojedené zvyšky treba vyhodiť a misku umyť. BELCANDO Single Protein with Chicken je ideálne krmivo pre psy s potravinovými alergiami. Jediný zdroj bielkovín a vysoká kvalita zaistí, že bude vhodné pre vášho psa. Toto vlhké krmivo pre psov obsahuje iba jeden zdroj bielkovín, čo umožňuje jeho použitie v programe BARF av eliminačnej diéte. Eliminačná diéta je primárnou liečbou potravinových alergií, pretože umožňuje identifikovať zdroj alergénu, ktorý je zodpovedný za príznaky. Vďaka tomu je možné úplne odstrániť zdroj alergie a alergiu psa vyliečiť. BELCANDO Single Protein with Chicken je možné použiť ako trvalú stravu pre psov s potravinovou intoleranciou alebo v kombinácii s doplnkovým krmivom Belcando Mix It GF pre diagnostiku (eliminačná diéta).

0< / p >

Zloženie:

mäso a mäsové výrobky vo vývare (100% kuracie). Analýza: bielkoviny 11,5 %, tuk 6,0 %, popol 2,0 %, vláknina 0,4 %, vlhkosť 78,0 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BELCANDO Single Protein Kuřecí
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
11.5
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme