Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Junior Maxi L-XL 4 kg granule pre psy veľkých plemien od 4 mesiacov veku

Značka: BELCANDO
64177
16.85

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 4 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre mladé psy veľkých plemien od 4 mesiacov veku

BELCANDO Junior Maxi L-XL je kompletné krmivo pre mladé psy veľkých plemien, prispôsobené ich špeciálnym nutričným potrebám a pomalšiemu rastu. . Obsahuje vysoko kvalitné suroviny a správnu kombináciu bielkovín, tukov a vápnika na zaistenie optimálnej výživy a podporu vývoja vášho maznáčika. Krmivo sa skladá z ľahkej hydiny a ľahko stráviteľnej ryže, vďaka čomu je chutné a dobre stráviteľné pre mladých psov. Prídavok rohovníka poskytuje taníny a látky nevyhnutné na zabezpečenie dobrej biologickej dostupnosti. Krmivo ďalej obsahuje životne dôležité zložky ProVital a ProAgil, ktoré posilňujú imunitu psa a podporujú tvorbu chrupaviek v kĺboch a pomáhajú predchádzať kĺbovým problémom.

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); ryža (18 %); kukurica; kŕmne ovsené vločky; sušený hydinový proteín s nízkym obsahom popola (13 %); sušené vajcia; rybia múčka z morských rýb (2,5 %); hydrolyzovaná želatína (2,5 %); suché pivovarské kvasnice (2,5 %); struky rohovníka, sušené (2,5 %); repná dužina sušená; fosforečnan vápenatý; hydinový tuk; rastlinný olej (palmový, kokosový); hydrolyzovaná kuracia pečeň; semená šalvie; Ľanové semienko; chlorid sodný; chlorid draselný. Analýza zloženia: celkový proteín 24,5 %, hrubý tuk 13 %, hrubá vláknina 2,8 %, hrubý popol 6 %, vlhkosť 10 %, vápnik 1,1 %, fosfor 0,85 %, sodík 0,3 %, vitamíny , lecitín.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Produktová řada:
BELCANDO Junior Maxi
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
24.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.85
Tuky (%):
13
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme