Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Finest Light XS-M 1 kg granule pre psy s nadváhou malých a stredných plemien

Značka: BELCANDO
64170
5.40

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre psov s nadváhou malých a stredných plemien

BELCANDO Finest Light XS-M je kompletné suché krmivo pre psov s nadváhou alebo starších psov malých a stredných plemien. Hlavnými zložkami krmiva sú pečeň a kačica, ktoré stimulujú chuť do jedla psa. Prídavok ovsa ovplyvňuje pocit sýtosti psa a obsahuje esenciálne mastné kyseliny, ktoré rovnako ako semienka šalvie podporujú zdravé trávenie. Obsah bielkovín a tukov bol znížený, vďaka čomu je krmivo ideálne pre psy s nízkou aktivitou a staršie psy. Vysoký podiel hrubej vlákniny umožňuje udržať a znížiť telesnú hmotnosť a zároveň zaistiť sýtosť. Nízka hladina fosforu a sodíka uľavuje obličkám. Krmivo navyše obsahuje životne dôležité ingrediencie, ako je ProVital, ktorý posilňuje odolnosť organizmu psa zložkami bunkovej steny (beta-glukán) z prírodných kvasiniek a L-karnitín, ktorý podporuje spaľovanie prebytočného telesného tuku.

Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); ryža; vylúpaný ovos (20 %); zemiakový škrob; sušený kačací proteín (8 %); múčka z nelúpaného ovsa; hydrolyzovaná hydinová pečeň (4,5 %); múčka z morských rýb (5 %); odtučnené hroznové semienka; pivovarské kvasnice (2,5 %); rohovník; sušená repná dužina; semená šalvie (1,5 %); fosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkom 0,2 %: listy žihľavy, koreň horca, centaury, harmanček, kôpor, rasca, imelo, rebríček, ostružina); Kalifornská juka

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Finest Light
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nadváha

Složení

Bílkoviny (%):
19.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.65
Tuky (%):
9
Vápník (%):
0.9
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme