Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

BELCANDO Finest Croc XS-M 1 kg granule pre vyberavých psov malých a stredných plemien

Značka: BELCANDO
64168
7.78

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Suché krmivo pre dospelých vyberavých psov malých a stredných plemien

BELCANDO Finest Croc XS-M 1 kg je kompletné suché krmivo pre dospelých vyberavých psov malých a stredných plemien. Ide o mimoriadne chutné krmivo, ktorého zloženie obsahuje veľké množstvo ľahko stráviteľnej ryže, múku z hroznových jadierok a ďalšie prírodné zložky, ktoré psíkovi dodajú tie správne živiny. Vysoký obsah bielkovín a tukov pomáha pri trávení a znižuje objem stolice. Ďalšou výhodou tohto jedla je chutná omáčka, ktorá vznikne zmiešaním krokiet s malým množstvom teplej prevarenej vody. Krmivo je tiež obohatené o ProVital, ktorý posilňuje imunitu psa vďaka obsahu beta-glukánov pochádzajúcich z prírodných kvasiniek.

< /p>Zloženie:

čerstvé hydinové mäso (30 %); ryža (17 %); ovsené vločky; sušený hydinový proteín s nízkym obsahom popola (12 %); sušený kačací proteín (10 %); múčka z morských rýb (5 %); hydrolyzovaná hydinová pečeň (4 %); hydinový tuk; rafinovaný palmový rastlinný olej; odtučnené hroznové semienka (2,5 %); pivovarské kvasnice (2,5 %); sušená repná dužina; rohovník; vajcia v prášku (sušené); semená šalvie; fosforečnan vápenatý; chlorid sodný; chlorid draselný; bylinky (celkom 0,2 %: listy žihľavy, koreň horca, centaury, harmanček, kôpor, rasca, imelo, rebríček, ostružina); Kalifornská juka.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Produktová řada:
BELCANDO Finest Croc
Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
BELCANDO

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Vybíravé

Složení

Bílkoviny (%):
29
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme