Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

APPLAWS Puppy L Chicken 2 kg pre šteňatá veľkých plemien Chicken

Značka: APPLAWS
38059
13.99

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
APPLAWS Puppy L Chicken 2 kg - Kompletné krmivo pre šteňatá veľkých plemien

Ak hľadáte pre svoje šteňa krmivo, ktoré splní všetky jeho potreby a pomôže mu rásť zdravo a silne, APPLAWS Puppy L Kurča je perfektnou voľbou . Receptúra je založená na kvalitnom kuracom mäse, ktoré zaisťuje vysoký obsah bielkovín a dôležitých aminokyselín potrebných pre správny vývoj mladého organizmu. Prídavkom sacharidu je zemiakov, ktorý je ľahko stráviteľný a nespôsobuje plynatosť. Krmivo bolo obohatené o prírodné výťažky DHA a EPA z lososového oleja, ktoré podporujú vývoj a činnosť mozgu, a tiež o aktívne probiotiká, ktoré regulujú trávenie a posilňujú črevnú bakteriálnu flóru. APPLAWS Puppy L Chicken ďalej obsahuje glukosamín a chondroitín, ktoré posilňujú kĺby šteniat, kurkuma má protirakovinové a zdraviu prospešné vlastnosti. Neobsahuje konzervačné látky, farbivá ani zvýrazňovače chuti.

Zloženie:

Sušené kuracie mäso 65 %, mleté kuracie mäso 11%, sušené zemiaky 7%, sušená strukovinová múčka 6%, hydinový olej 3% (zdroj Omega 6), repná dužina, hydinová omáčka, sušená celé vajcia, celulózová vláknina, minerálny olej 3, EPA a DHA), vitamíny, sušené paradajky, sušená mrkva, extrakt z čakanky, lucernová múčka, morské riasy, kvasnicový extrakt (Beta glukán min. 0,1 %), glukosamín, metylsulfónylmetán, chondroi , kurkuma, extrakt z tymiánu, citrusový extrakt, taurín 1000 mg/kg, extrakt z juky, brusnica, feniklový extrakt, rohovník, zázvor, šípkový extrakt, púpavový extrakt, rozmarínový olej, oregano, probiotiká Analýza: Bielkoviny: 38 tuky: 20 %, vláknina: 4,5 %, popol: 8 %, vápnik: 1,34 %, fosfor: 1,31 %

Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Kočka
Druh:
Krmiva
Kraj pochodzenia:
Wielka Brytania

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
APPLAWS Puppy L Chicken
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
38
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.31
Tuky (%):
20
Vápník (%):
1.34
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme