Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

APPLAWS Cat Mousse Can 70 g Mokré krmivo pre mačky s lososom 70 g

Značka: APPLAWS
61031
1.10

Najniższa cena za 30 dni: €1.10

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Lahodná lososová pena pre vašu mačku.


Applaws Mousse Salmon 70g je perfektná pochúťka pre vašu mačku, ktorá určite uspokojí jej chuťové potreby. Krmivo pre mačky Applaws obsahuje iba prírodné zložky z najlepších zdrojov, takže si môžete byť istí, že váš maznáčik dostane to najlepšie. Applaws Cat Mousse má jemnú textúru, ktorú si zamiluje každá mačka. Toto krmivo je vďaka svojmu prírodnému zloženiu ideálne pre mačky s tráviacimi problémami a mačiatka. Zloženie: Applaws Mousse Salmon 70g obsahuje 44% lososa, slnečnicový olej, rastlinné želírovacie činidlo a extrakt z červenej papriky. Nenájdete tu umelé prísady, farbivá ani konzervanty. Jedlo je tiež bezlepkové. Applaws zaručuje, že váš miláčik dostane len tie najlepšie živočíšne bielkoviny. Krmivo obsahuje vysoký obsah prírodného taurínu a arginínu, ktorý pochádza z kuracieho a rybieho mäsa. Ak hľadáte prirodzené a chutné krmivo pre svoju mačku, Applaws Mousse Salmon 70g bude perfektnou voľbou.

zloženie:

sashimi 44%, slnečnicový olej 1,6%, rastlinné želírovacie činidlo, extrakt z červenej papriky Analýza: Hrubý proteín 10%, Hrubá vláknina 0,5%, Oleje a tuky 2,5%, Hrubý popol 1%, Vlhkosť 86% Extra: žiadne

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.07
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
2.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme