Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

APPLAWS Cat Mousse Tin 70 g mokré krmivo s tuniakom pre mačky s tuniakom 70 g

Značka: APPLAWS
61032
1.10

Najniższa cena za 30 dni: €1.10

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Lahodná tuniaková pena pre vašu mačku.


Applaws Mousse Tuna 70g je unikátna pena pre mačky, ktorá pozostáva zo 100% prírodných ingrediencií. Jemná a ľahká konzistencia peny poskytne vašej mačke skutočnú kulinársku energiu. Bez umelých prísad, farbív a konzervačných látok - len tie najkvalitnejšie kúsky mäsa z kuracích pŕs a rybie filé, získané v súlade s najvyššími etickými normami. Applaws Mousse Tuna 70g je výbornou voľbou nielen pre mačiatka, ale aj pre mačky s tráviacimi problémami. Vysoký obsah prírodného taurínu a arginínu, nevyhnutné pre zdravie vašej mačky, sa prirodzene vyskytuje v najlepších kúskoch kuracieho mäsa a rýb používaných v Applaws. Applaws Mousse Tuna 70g je zdravé a chutné krmivo pre vašu mačku, ktoré jej dodá všetky živiny, ktoré potrebuje. Výberom Applaws Mousse Tuna 70g si môžete byť istí, že svojej mačke doprajete len to najlepšie a čo je pre ňu prirodzené.

zloženie:

Tuniak celý 44%, slnečnicový olej 1,5%, rastlinné želírovacie činidlo 1% Zloženie: hrubý proteín 12%, hrubá vláknina 0,5%, hrubé oleje a tuky 2,0%, hrubý popol 1%, vlhkosť 84% Zloženie: žiadne

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.07
Značka:
APPLAWS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
12
Druh bílkovin:
Tuňák
Tuky (%):
2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme