Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ACANA Wild Prairie Cat 4,5 kg granule pre mačky bez obilnín

Značka: ACANA
64874
45.87

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 11 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletné krmivo pre vašu mačku!

Mačky vyžadujú stravu bohatú na živočíšne bielkoviny. Táto potreba je daná ich fyziologickou stavbou a mäsožravou povahou. Krmivo ACANA Wild Prairie, inšpirované rozľahlými kanadskými prériami a nedotknutými jazerami, ponúka vašej mačke vysoko kvalitné živočíšne zložky, ako sú kurčatá a morky z voľného chovu, sladkovodné ryby a vajcia zo stajní. Vďaka tomu je ACANA bohatá na bielkoviny a živiny zo svalového mäsa, vnútorných orgánov a chrupaviek a kostí, ktoré sú obsiahnuté v krmive WholePrey. Tým je zaistené, že vaša mačka dostane všetko, čo potrebuje na dosiahnutie plného zdravia.

Výhody krmiva ACANA:

ACANA poskytuje mačkám silu, zdravie a šťastie.

Zdravý tráviaci systém - kombinácia kvalitných bielkovín, vlákniny a probiotík podporuje zdravie tráviaceho traktu a uľahčuje tráviace procesy.

Zdravé srdce a oči - Taurín, EPA a DHA sú základné živiny, ktoré mačky potrebujú na udržanie dobrého zraku a silného srdca.

Zdravá koža a srsť - Vyvážené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6 podporujú zdravú kožu a lesklú srsť.

Výnimočná chutnosť - krmivo je obohatené o lyofilizovanú pečeň, ktorá zvyšuje intenzitu lahodnej chuti, takže po ňom vaša mačka naozaj túži.

Vysoko kvalitné krmivo pre mačky

Zloženie bohaté na bielkoviny z čerstvých a surových surovín Krmivo ACANA pre mačky poskytuje hodnotné bielkoviny, pretože obsahuje až 75 % surovín živočíšneho pôvodu: hydina z voľného chovu, čerstvé morské ryby a vajcia zo stajní. Vďaka pomeru WholePrey je krmivo ACANA pre mačky plne kompletné a vyvážené. Máte pochybnosti? Odpovedzte na 3 otázky o mäse!

Koľko mäsa?

ACANA Wild Prairie obsahuje 75 % mäsa. Je úplne bezlepková a bez obilnín.

Koľko čerstvého mäsa?

1/2 mäsa v krmive ACANA Wild Prairie je ČERSTVÉ alebo RAW. Tým je zaistené, že potraviny poskytujú základné zložky v ich prirodzenej, najvýživnejšej forme. Zostávajúca polovica je dehydrované mäso, ktoré je bohatým zdrojom bielkovín.

Aký je druh mäsa?

V krmive ACANA Wild Prairie bude vaša mačka loviť až 6 rôznych druhov mäsa - kura, morku, sleďa, vajcia, tresku bez fúzov a pstruha. Ingrediencie, ktoré máme radi, od ľudí, ktorým dôverujeme Naše čerstvé regionálne suroviny sú dodávané ČERSTVÉ alebo RAW priamo do našich kuchýň od miestnych dôveryhodných dodávateľov: farmárov, chovateľov a rybárov. Odrážajú bohatstvo živočíšnych zložiek, na ktoré sú mačky biologicky uspôsobené. Môžete si tak byť istí, že strava vašej milovanej mačky je zdravá a výživná. Pretože rovnako ako vy pre neho chceme to najlepšie.

Zloženie:

čerstvé kuracie mäso (9 %), čerstvé morčacie mäso (9 %), čerstvá kuracia pečeň (9 %), sušené kuracie mäso (8,5 %), dehydrované morčacie mäso (8 %), sušený sleď (8 %), celá fazuľa pinto, celý hrášok, kurací tuk (6 %), celá červená šošovka, celá cícer, celá zelená šošovka, čerstvé vajcia z klietkových chovov (4 %), surová morská siha (caulolatilus princeps) (4 %), surový pstruh dúhový (4 %) ), čerstvé morčacie orgány (pečeň, srdce) (2 %), šošovková vláknina, pollakový olej (1 %), čerstvé kuracie srdce (1 %) ), kuracia chrupavka (1 %), mrazom sušená kuracia a morčacia pečeň (0, 5%), sušená chaluha, čerstvá celá tekvica, čerstvá celá maslová tekvica, čerstvý kel, čerstvý špenát, čerstvé listy kvaka, čerstvá mrk čerstvé hrušky, čerstvé celé brusnice, čerstvé celé čučoriedky, koreň čakanky, koreň kurkumy, mlieko bodliak, koreň lopúcha, levanduľa, koreň proskurníku, šípky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
ACANA Wild Prairie Cat
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
3930
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.6
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme