Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Acana Pacifica Cat 4,5 kg granule pre mačky bez obilnín s rybou príchuťou

Značka: ACANA
64873
51.79

Najniższa cena za 30 dni: €48.64

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnosť
Poštovné
Cena
4.5 kg
DOPRAVA ZADARMO

51.79 €

Zákaznícke body: 13 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoko kvalitné krmivo pre mačky od spoločnosti Acana

Mačky vyžadujú stravu bohatú na živočíšne bielkoviny. Táto potreba je daná ich fyziologickou štruktúrou a dravosťou. Acana Pacifica ponúka vašej mačke čerstvé morské ryby. Je bohaté na bielkoviny a živiny zo svaloviny, vnútorných orgánov a chrupaviek a kostí, ktoré sú v našom krmive obsiahnuté v pomere WholePrey. Tým je zaistené, že vaša mačka dostane všetko, čo potrebuje na dosiahnutie plného zdravia. Krmivo Acana Pacifica pre mačky obsahuje jedinečnú škálu mäsitých surovín, ktoré dodávajú ľudia, ktorých poznáme a ktorým dôverujeme. Sú klasifikované ako vhodné na ľudskú spotrebu a každý deň sú dodávané do našej oceňovanej kuchyne NorthStar.

Výhody krmiva Acana:

Acana poskytuje mačkám silu, zdravie a šťastie.

Zdravý tráviaci systém - kombinácia kvalitných bielkovín, vlákniny a probiotík podporuje zdravie tráviaceho traktu a napomáha tráviacim procesom.

Zdravé srdce a oči - Taurín, EPA a DHA sú základné živiny, ktoré mačky potrebujú na udržanie dobrého zraku a silného srdca.

Zdravá srsť a koža Vyvážené mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6 podporujú zdravú kožu a lesklú srsť.

Výnimočná chutnosť - Krmivo je obohatené o lyofilizovanú pečeň, ktorá zvyšuje intenzitu lahodnej chuti, takže po ňom vaša mačka naozaj túži.

Veľmi chutné krmivo

Krmivo Acana pre mačky poskytuje hodnotné bielkoviny, pretože obsahuje až 75% živočíšnych zložiek: hydina z voľného chovu, čerstvé morské ryby a vajcia zo stajní. Vďaka pomeru WholePrey je krmivo Acana pre mačky plne kompletné a vyvážené. Máte pochybnosti? Odpovedzte na 3 otázky o mäse!

Koľko mäsa?

Acana Pacifica obsahuje 75% rýb. Je úplne bezlepková a neobsahuje obilniny.

Koľko čerstvého mäsa?

1/2 rýb v krmive Acana Pacifica je ČERSTVÁ alebo RAW. Tým je zaistené, že potraviny poskytujú základné zložky v ich prirodzenej, najvýživnejšej forme. Zostávajúcu 1/2 tvoria dehydrované ryby, ktoré sú bohatým zdrojom bielkovín.

Aká je rozmanitosť?

V Acana Pacifica bude vaša mačka loviť až 6 rôznych druhov rýb!

Sleď obyčajný, makrela obyčajná, meruška obyčajná, treska modravá, platesa veľká a ostriež morský. Naše čerstvé regionálne suroviny sú dodávané ČERSTVÉ alebo RAW priamo do našich kuchýň od miestnych dôveryhodných dodávateľov: farmárov, chovateľov a rybárov. Odrážajú bohatstvo živočíšnych zložiek, na ktoré sú mačky biologicky uspôsobené. Môžete si tak byť istí, že strava vašej milovanej mačky je zdravá a výživná. Pretože rovnako ako vy pre neho chceme to najlepšie.

Zloženie:

surový celý tichomorský sleď (14%), surová celá tichomorská makrela (13%), surový celý štikozubce (9%), sušený sleď (8%) ), sušená treska modravá (8%), sušená makrela (8%) ), celá fazuľa pinto, celý hrášok, surový platesa (5%), olej z tresky (5%), celá červená šošovka, celý cícer, celá zelená šošovka , surový celý okúnik (4%), slnečnicový olej, šošovicová vláknina, mrazená sušená pečeňová treska (1%), sušená chaluha, čerstvá celá tekvica, čerstvá celá maslová tekvica, čerstvý kel, čerstvý špenát, čerstvé turícové listy, čerstvý jablká, čerstvé hrušky, čerstvé celé brusnice, čerstvé celé čučoriedky, koreň čakanky, koreň kurkumy, pestrec mariánsky, koreň lopúcha, levanduľa, koreň proskurníku, šípky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.5
Produktová řada:
ACANA Pacifica Cat
Značka:
ACANA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Sleď
Metabolická energie (%):
18
Fosfor (%):
0.9
Vápník (%):
1.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme