Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Zolux klietka classic 100 cm

Značka: ZOLUX
44424
36.00

Najniższa cena za 30 dni: €36.00

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 9 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Klietka sa ľahko čistí

Vrchná časť klietky je vyrobená z oceľovej siete a pokrytá bezolovnatou sivou epoxidovou farbou - tento materiál je pre zvieratá netoxický, čo potvrdzuje aj neustála pozornosť odborníkov našej firmy Max a Mrau. Kvalita a bezpečnosť ponúkaných produktov. Dlhšia strana klietky je vybavená vstupnými dvierkami pre vášho miláčika a druhá strana má červený plastový podávač sena, ktorý je nevyhnutnou súčasťou diéty morčiat a králikov. Klietka Zolux Classic 100 cm je dostatočne hlboká, aby zabránila vypadávaniu podstielky a pomohla ju udržať čistú. Pre rýchle a jednoduché vyčistenie vášho domáceho maznáčika stačí odstrániť hornú časť klietky, ktorá je k vani pripevnená špeciálnymi sponami. Všetky plastové časti klietky sa dajú jednoducho vyčistiť v sprche. Oceľové tyče sú pokryté vodotesným náterom, aby sa zabránilo korózii.

Zolux Classic Cage 100 cm - ideálny domov pre vášho domáceho maznáčika

Naši priatelia z Max a Mrau vedia, aké dôležité je mať doma pár vecí navyše. Preto odporúčajú morčaťu alebo zakrslému králikovi vybaviť klietku Zolux Classic, doplnenú o špeciálne misky na krmivo, otvor na vodu a domček pre útulok zvieraťa.

Rozmery: (výška × šírka × dĺžka)

Vonkajšie rozmery: 39,5 x 63 x 103 cm. Vnútorné rozmery: 38 x 52 x 98 cm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Barva:
Šedý
Rozměry (cm):
103x63x39,5
Značka:
ZOLUX
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme