Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

ZOLUX ANAH Zastrihávač pazúrov

Značka: ZOLUX
70822
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €5.10

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Nová rukoväť ponúka väčší užívateľský komfort a vďaka ergonomickému tvaru, mäkkej a na dotyk príjemnej povrchovej úprave SOFT TOUCH, termoplastickému pogumovaniu a mäkkým výstupkom dokonale padne do ruky. Okrem toho má rukoväť bez ohľadu na veľkosť výrobku jednotnú veľkosť, ktorá dokonale padne do ruky. Výrobky sú navrhnuté v modernom štýle, v módnych tlmených farbách. Výrobky sú vyrobené z plastu ABS, ktorý je mimoriadne odolný voči pôsobeniu času. Všetky kovové časti sú vyrobené z nerezovej ocele. Nový grafický design radu ANAH je jednotný a harmonický, a to ako z hľadiska farieb, tak tvarov, aby uľahčil optimálnu prezentáciu výrobkov na regáloch a ich dostatočnú viditeľnosť.

PLEATH TINER guillotine
Presne strihá psie pazúry. Jednoduché použitie. Odporúčame najmä pre malé psy. Vďaka protišmykovému povrchu "softgrip" sa zastrihávač stabilne drží v ruke.

Rozmery výrobku: 1,5 cm:
90 x 20 x 155 mm

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
ZOLUX
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme