Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Wiejska Zagroda Moriak s lososom 5 kg granule pre mačky

59807
50.27

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 13 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vyvážené granule pre dospelé mačky

Wiejska Zagroda Morka s lososom. Jedná sa o zdravú a lahodnú receptúru, ktorá nielen skvele chutí, ale má aj vplyv na vynikajúcu kondíciu srsti mačiatka. Kombinácia ľahko stráviteľného a chudého morčacieho mäsa s lososom bohatým na nenasýtené mastné kyseliny je ideálna pre zdravie vášho priateľa. Morčacie mäso je bohatým zdrojom ľahko stráviteľných bielkovín, ktoré tvoria základ stravy vašej mačky. Losos je zase známy obsahom zinku a selénu, ktoré majú protirakovinové účinky a podporujú imunitný systém mačky. Dopĺňa ho lososový olej, ktorý sa okrem blahodarného účinku na celý organizmus stará o dobrý stav kože a krásnu lesklú srsť!

Prírodný produkt bez konzervantov a obilnín

Zdravé a vyvážené krmivo bez konzervačných látok pre mačky. krmivo sa pripravuje z čerstvých surovín z EÚ a od miestnych dodávateľov. Tieto zložky sú vysoko kvalitné: bez obilnín, bez lepku, bez GMO, bez umelých prísad. Wiejska Zagroda od Alpha Spirit sú hypoalergénne granule bez alergénnych zložiek, ako sú obilniny alebo sója.

Spoznajte superschopnosti zložiek:

- Kombinácia čerstvého a sušeného mäsa zachováva všetky šťavy v pokrme a zároveň má vysoký obsah mäsa.

- Čerstvý lososový olej je bohatý na omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA, ktoré sú cenné pre srsť a kožu vašej mačky, vákuum sa pridáva na samom konci.

- MOS a FOS - podporujú imunitný a tráviaci systém.

- Hrach je vynikajúcim zdrojom bielkovín, najcennejších doplnkov, vitamínov B, A, zdrojom železa, draslíka a horčíka.

- Pivovarské kvasnice - cenná zložka, ktorá vďaka vysokému obsahu vitamínov skupiny B zlepšuje stav kože a srsti a imunitu.

- Sušené brusnice - zdroj mnohých cenných vitamínov, ako sú E, C a K, vlákniny a minerálnych látok. Ideálna pre profylaxiu močových ciest mačiatok, chráni pred podráždením a pomáha v boji proti bakteriálnym infekciám.

- Ľanové semienka - zdroj vlákniny, ktorá priaznivo ovplyvňuje pohyb čriev.

- Yucca Schidigera - prírodná zložka, ktorá ovplyvňuje trávenie a znižuje množstvo a zápach výkalov.

- Rastlinné výťažky - rozmarín, citrusy, kurkuma, vínna réva, kapara majú posilňujúce a antibakteriálne účinky.

Zloženie:

čerstvé morčacie mäso (26%), sušené ryby (16%), sušený losos (16%), hrášok, sušené zemiakové vločky, hydinový tuk (5,4%), čerstvý lososový olej (5%), hydrolyzovaný hydinový proteín (5%) , sušená repná dužina, hydrolyzovaná kuracia pečeň (1,5%), celulóza, sušené pivovarské kvasnice, mos (manno-oligosacharidy), minerálne látky, sušená čakanka (prírodný zdroj fosforu a inulínu). sušená brokolica, sušené paradajky, sušený špenát, glukosamín, chondroitín, sušené brusnice, sušené čučoriedky, rastlinné extrakty (rozmarín, vínna réva, kurkuma, citrusy, klinčeky, yucca schidigera), antioxidanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5
Produktová řada:
WIEJSKA ZAGRODA Krmivo pro pro kočky s krůtím masem a lososem
Značka:
WIEJSKA ZAGRODA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
40
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
4016
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme