Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

WHISKAS Vlhké krmivo pre mačky Adult 48x85g Cream Variations v omáčke s kuracím mäsom a zeleninou, jahňacím mäsom a morčacím mäsom

Značka: WHISKAS
71776
27.90

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Whiskas Creamy Variations je starostlivo pripravené, kompletné a vyvážené mokré krmivo pre dospelé mačky. Váš mačací priateľ si zamiluje jednu z dvoch príchutí v kombinácii s: kura a zelenina, jahňacie a morka. Každá príchuť pozostáva zo šťavnatých kúskov mäsa okúpaných v aromatickej omáčke, ktoré sú špeciálne prispôsobené potrebám vašej mačky. Táto lahodná pochúťka v praktickom vrecúšku obsahuje zinok na podporu zdravej kože a srsti, zatiaľ čo správna rovnováha minerálov pomáha pri starostlivosti o močové cesty vášho miláčika. Naše lahodné receptúry sú navrhnuté tak, aby mačky každého veku spokojne mrkali nielen počas jedla, ale aj po ňom.


výhoda:

- 100% kompletné a vyvážené krmivo

- Podporuje prirodzené obranné mechanizmy

- Obsahuje zinok, ktorý je nevyhnutný pre zdravú kožu a srsť

- Vyvážený obsah minerálov na podporu zdravia dolných močových ciest.


práca:

Zloženie: Kuracie a zeleninové nugety - Zloženie: Mäso a živočíšne produkty (34%, vrátane 4% kuracích nugetiek*), Tuky, Rastlinné produkty, Zelenina (vrátane 1% sušeného hrášku a zmesi mrkvy, čo zodpovedá 4% zmesi hrášku a mrkvy) , minerály, rastlinné bielkovinové extrakty, cukor, mlieko a mliečne výrobky. *Strukoviny zvyčajne tvoria 40 % produktu.

Jahňacie a morčacie rezne - Zloženie: Mäso a živočíšne produkty (34 %, vrátane 4 % jahňacie a 4 % morčacie*), tuky a oleje, rastlinné produkty, minerálne látky, rastlinné bielkovinové extrakty, cukor, mlieko a mliečne výrobky. *Množstvo kusov zvyčajne predstavuje 40% produktu.


Kalórie: 69 kcal / 85 g

Potravinové doplnky: Vitamín B₁: 21,0 mg, Vitamín B2: 21,0 mg, Vitamín B2: 1,1 mg, Vitamín B₆: 1,1 mg, Vitamín B2: 1,1 mg, Vitamín D₃: 3,5 mg, Vitamín D₃: 3,5 mg: 200 mačiek Sulfonic, m.j. kyselina: 750 mg, meď (síran meďnatý, pentahydrát): 1,2 mg, jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 1,2 mg: 0,35 mg, železo (síran železnatý, monohydrát): 0,35 mg: 17,5 mg , mangán (síran manganatý, monohydrát): 3,5 mg, zinok (síran zinočnatý, monohydrát): 16,2 mg.


Analyzované zložky (%): bielkoviny: 1,5 %: obsah tuku: 5,2; hrubá vláknina: 83,5, fosfor: 0,22;


krmivo:

Odporúčané denné množstvo kŕmenia. Whiskas odporúčame kŕmiť kompletným mokrým a suchým krmivom.

3kg mačka potrebuje 2,5-3 vrecúška vlhkého krmiva denne.

4kg mačka potrebuje 3-3,5 vrecúška vlhkého krmiva denne.

5kg mačka potrebuje 3,5-4 vrecúška vlhkého krmiva denne.

85 g mokrého krmiva je možné nahradiť 18 g suchého krmiva WHISKAS.

Nezabudnite počítať kalórie vo vašich občerstveniach. Upravte množstvo krmiva podľa potrieb vašej mačky. Zabezpečte čerstvú pitnú vodu. Podávajte pri izbovej teplote a nespotrebované porcie uchovávajte v chladničke až 2 dni.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.08
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5.2
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme