Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

WHISKAS Sterile 1+ Chicken granule pre mačky s kuracím mäsom 5x 800 g

Značka: WHISKAS
69590
29.33

Najniższa cena za 30 dni: €29.33

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné krmivo pre mačky

WHISKAS Sterile with Chicken je vysoko kvalitné suché krmivo pre mačky, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre mačky po kastrácii a sterilizácii. Také mačky majú zvýšené riziko ochorenia močových ciest a sklony k nadváhe a obezite, preto sa Whiskas rozhodol vytvoriť krmivo, ktoré je nielen chutné, ale taktiež poskytuje kompletnú a vyváženú výživu. Omega 6 a zinok prispievajú k zdravej a lesklej srsti, zatiaľ čo optimálny obsah minerálov prispieva k podpore zdravia močových ciest. WHISKAS Sterile with Chicken je kompletné krmivo pre mačky staršie ako 1 rok. Toto krmivo je ideálne aj pre mačky, ktoré majú citlivé močové cesty a pre mačky so sklonom k nadváhe a obezite. Vďaka tomuto krmivu dostane vaša mačka všetky potrebné živiny a energiu, ktorá je potrebná pre zdravý a aktívny život.Zloženie:

obilniny. (vr. 4 % pšenice), mäso a vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (28 %, z toho 4 % kura vo svetlo hnedých granuliach*), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (vrátane 2 % repnej dužiny), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, oleje a tuky, minerálne látky, zelenina (vrátane 0,5 % sušenej mrkvy (zodpovedá 4 % mrkvy) v oranžových granulách a 1 % sušeného hrášku (zodpovedá 4 % hrášku) v zelených granuliach*). *Svetlohnedé pelety obvykle tvoria 49 % produktu a oranžové aj zelené pelety obvykle tvoria 8 % produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Maso
Fosfor (%):
0.95
Tuky (%):
11.8
Vápník (%):
1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme