Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

WHISKAS Jelly Casserole (1+ rok) hydinové príchute kapsičky pre mačky 13x 4x 85 g

Značka: WHISKAS
47459
31.07

Najniższa cena za 30 dni: €30.61

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné krmivo pre vašu mačku

Spokojnosť a zdravie vašej mačky je našou prioritou. WHISKAS Jelly Poultry Flavors je novinka, ktorú si vaša mačka určite obľúbi. Jedno balenie obsahuje štyri vrecká s rôznymi príchuťami, ktoré uspokoja potreby každej mačky staršej ako 1 rok. Guláš sa skladá z kúskov mäsa s kuracím, kačacím, hydinovým a morčacím mäsom obalených v jemnom želé. Toto krmivo bolo pripravené tak, aby vašej mačke poskytlo optimálne množstvo živín, zaistilo jej zdravie a energiu na hranie a život. Whiskas obsahuje správnu hladinu minerálov na podporu zdravia močových ciest a tiež zinok pre krásnu kožu a srsť vašej mačky. Naše vrecká neobsahujú umelé farbivá a konzervačné látky, vďaka čomu je Whiskas Jelly Poultry Flavors perfektnou voľbou pre vašu mačku.

Zloženie:

S kurčaťom Zloženie: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (22 %, z toho 4 % kuracie), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, cukry, minerálne látky.

S kačicou Zloženie: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (22%, z toho 4% kačica), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, cukry, minerálne látky.

S hydinou Zloženie: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (22 %, z toho 4 % hydinové), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, cukry, minerálne látky.

S morčacím Zloženie: mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (22 %, z toho 4 % morka), rastlinné bielkovinové extrakty, cukry, minerálne látky.

Doplnkové látky / 1 kg: Doplnkové látky: Vitamín B1: 29,4 mg, Vitamín D3: 250 IU, Vitamín E: 19,6 mg, Jodičnan vápenatý bezvodý: 0,44 mg, Síran meďnatý pentahydrát: 6 mg, Síran železitý monohydrát: 46,67 mg, Síran manganatý monohydrát: 8,75 mg, monohydrát síranu zinočnatého: 61,54 mg / Technologické doplnkové látky: Cassia gum: 2800 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
4.42
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme