Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

WHISKAS granule pre dospelé mačky s tuniakom 7 kg

Značka: WHISKAS
69521
32.12

Najniższa cena za 30 dni: €32.12

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a zdravé granule pre vašu mačku!

Whiskas s lahodným tuniakom je kompletné suché krmivo, ktoré uspokojí aj tie najnáročnejšie maškrtné jazýčky mačiek. Chrumkavé zvonku a jemná náplň vo vnútri robia z tohto krmiva obľúbenú pochúťku pre milovníkov mačiek. Naše pelety obsahujú vysoko kvalitný proteín, ktorý bol starostlivo vytvorený tak, aby vašej mačke poskytol všetky základné živiny, ktoré potrebuje, aby zostala zdravá a šťastná. Receptúra je kompletná a vyvážená a pridanie zdravej a chutnej zeleniny, ako je mrkva a hrášok, poskytuje dokonalú kombináciu vitamínov a minerálov. WHISKAS je krmivo, ktoré bolo pripravené s ohľadom na pohodu vašej mačky. Používame vysoko kvalitné suroviny od dôveryhodných dodávateľov, aby sme vašej mačke poskytli tú najlepšiu kvalitu a chuť. Vďaka tomu bude vaša mačka šťastná, zdravá a vždy pripravená na jedenie.

Zloženie :

obilniny, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, oleje a tuky, minerálne látky, ryby a vedľajšie výrobky z rýb (vrátane 4 % tuniaka v hnedých granulách*), bielkovinové extrakty rastlinného pôvodu, cukry, zelenina (vrátane 0,5 % sušenej mrkvy, čo zodpovedá 4 % mrkvy v oranžových granuliach a 1 % sušeného hrášku, čo zodpovedá 4 % hrášku v zelených granuliach*), kvasnice. *Hnedé pelety obvykle tvoria 70 % produktu, oranžové pelety a zelené pelety obvykle tvoria 8 % produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
7
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30.8
Druh bílkovin:
Maso
Metabolická energie (%):
3760
Fosfor (%):
0.98
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme