Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

WHISKAS Adult mokré krmivo pre mačky s tuniakom v želé 24x 400 g

Značka: WHISKAS
33041
33.12

Najniższa cena za 30 dni: €31.50

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Chutné krmivo pre vašu mačku

WHISKAS TUNA 24x400g Plechovka mokrého krmiva pre mačky je perfektné krmivo pre vašu mačku. Toto kompletné mokré krmivo s tuniakom v želé je lahodné a zdravé jedlo, ktoré mačky milujú. Bol vyvinutý tak, aby poskytoval vašej mačke všetky živiny, ktoré potrebuje, aby zostala zdravá av dobrej kondícii. Whiskas obsahuje vysoko kvalitné proteíny, ktoré sú nevyhnutné na udržanie svalov vašej mačky. Kompletná a vyvážená receptúra krmiva Whiskas navyše obsahuje zinok, ktorý podporuje zdravie kože a srsti vášho maznáčika, a tiež správnu rovnováhu minerálov, ktorá pomáha starať sa o stav močových ciest vašej mačky. Whiskas TUNA 24x400g Mokré krmivo pre mačky v konzerve tiež neobsahuje umelé farbivá a dochucovadlá, takže je ideálny pre mačky s citlivým tráviacim systémom. Obaly potravín sú navyše 100% recyklovateľné, čo napomáha šetrnosti k životnému prostrediu. Mačky milujú chuť krmiva Whiskas a môžete si byť istí, že vaša mačka dostane všetko, čo potrebuje, aby zostala zdravá a šťastná.

Zloženie:

mäso a živočíšne produkty, obilniny , ryby a rybie deriváty (vrátane 4% kúskov tuniaka*), minerálne látky, rastlinné bielkovinové extrakty, cukry. *Kúsky obvykle tvoria 40 % produktu.

Kalória: 73 kcal/100 g

Doplnkové látky/1 kg: Doplnky stravy: Vitamín B?: 31,5 mg, Vitamín E: 21,0 mg, Taurín: 650 mg, Meď (síran meďnatý, pentahydrát): 0,64 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,22 mg, železo (monohydrát síranu železnatého): 10,9 mg, mangán (monohydrát síranu manganatého): 2,2 mg, zinok (monohydrát síranu zinočnatého): 16,8 mg; Technologické doplnkové látky: Cassia guma: 2100 mg.

Analytické zložky (%): proteín: 6,7; obsah tuku: 3,2; anorganická hmota: 1,2; hrubá vláknina: 0,20; vlhkosť: 83,7; vápnik: 0,17; fosfor; 0,12.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9.6
Značka:
WHISKAS

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Tuňák
Tuky (%):
4.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme