Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VITAPOL zeleninové sušienky pre papagáje dóza 240 g

Značka: VITAPOL
69265
3.57

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sada farebných a lahodných desiat

Ochutnajte desiatu, ktorú budú vaši vtáci milovať! Vegetable Cookies sú ideálnou ponukou pre väčšie aj menšie papagáje. Sušienky sa dodávajú v rôznych zeleninových tvaroch a príchutiach, čo vášho vtáčika určite zaujme. Táto farebná sada obsahuje predovšetkým prírodné farbivá, ktoré papagáje nielen povzbudia k jedlu, ale aj priaznivo ovplyvnia ich zdravie. Sušienky neobsahujú cukor, takže sú pre vášho maznáčika úplne zdravé. Zeleninové sušienky pre papagáje sú tiež perfektným doplnkom vašej vtáčej stravy. Sú obohatené o vajíčka, vďaka ktorým papagáje dostávajú extra dávku bielkovín, ktorá je nevyhnutná pre ich zdravie a vývoj. Doplnkové krmivo obsahuje prísady, ktoré vášmu vtáčikovi pomôžu dodať správnu dávku vitamínov a minerálov.

Zloženie:

pšeničná múka, maltodextrín, petržlenová vňaťová múčka (2 %), rastlinný tuk, sušené odstredené mlieko, sušené vaječné výrobky (1,5 %), koncentrovaná červená repa (0,5 %), sušená mrkva (0,5%), inulín. Senzorické doplnkové látky: beta-karotén (E160a). Technologické prísady: konzervačné látky, kypriace látky. Analytické zloženie: hrubý proteín min. 11,5 %; surový tuk min. 4,7 %; surová vláknina max. 3,25 %; surový popol max. 2,88 % fosforu min. 0 % max. 0,51 %; vápnik min. 0 % max. 0,74 %; vlhkosť max. 12 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.11
Značka:
VITAPOL
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme