Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VITAPOL Vitamín E pre exotické vtáctvo 50 ml

Značka: VITAPOL
69257
5.93

Najniższa cena za 30 dni: €5.93

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vysoko koncentrovaný prípravok vitamínu E pre exotické vtáctvo

VitaLine Vitamín E je prípravok určený pre exotické vtáctvo. Obsahuje vysoko koncentrovanú dávku vitamínu E, ktorý je obzvlášť dôležitý pred a po rozmnožovaní, pri kladení vajec, liahnutí a odchove kurčiat. Vitamín E zlepšuje kvalitu vajec a liahnutia a posilňuje imunitný systém vtákov. Prípravok ďalej obsahuje dietetické prísady, ako je chlorid sodný, dextróza a glycerín, a senzorické prísady vo forme extraktu z pestreca mariánskeho a extraktu z púpavy. Zloženie prípravku bolo starostlivo vybrané tak, aby poskytovalo exotickým vtákom optimálnu podporu zdravia a dobrej kondície. Obsah balenia je 50 ml. VitaLine Vitamín E je ideálnym riešením pre majiteľov exotického vtáctva, ktorí sa chcú starať o zdravie a pohodu svojich maznáčikov.

< /p>Zloženie:

(v 1 l): chlorid sodný (11.4.1), dextróza (13.2.2), glycerín (13.8.2) . Doplnkové látky (v 1l): doplnky stravy: vitamíny: vitamín E (3a700) 25 500 mg. Senzorické doplnkové látky: extrakt z pestreca mariánskeho (CoE 551) 50 000 mg, extrakt z púpavy (CoE 447) 50 000 mg. Analytické zložky (v 1 l): Na 390 mg, P 0,01 %, Ca 0,01 %, hrubý proteín 0 %, hrubá vláknina 0 %, hrubý tuk 0 %, hrubý popol 0,2 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
50
Značka:
VITAPOL

Určení

Určení:
Dla ptaków
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme