Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Vitapol Vitaline doplnkové krmivo pre andulky 20 g

Značka: VITAPOL
7800
0.71

Najniższa cena za 30 dni: €0.71

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Doplnky stravy pre domáce zvieratá sú nevyhnutné pre udržanie optimálneho zdravia a kondície - Vitaline je špeciálny rad denných doplnkov stravy pre vtáky. Sú úplne prírodné a bezpečné. Iba na báze prírodných zložiek. Žiadne chemické prísady.

Máme radosť zo spievajúcich vtákov, a to je dobre! Pre našich operencov je to však aj námaha. Preto sa oplatí svojej andulke podávať doplnkové krmivo Vitapol Vitaline Gadu Gadu, ktorého zloženie posilní radostné trylky a postará sa aj o vtáčika v stavoch slabosti a po chorobách.

Zloženie: sezamové semienko, ľanové semienko, biele proso, žlté proso, červené proso, kanárske semienko, ovos bez šupiek, nigerové semienko, lúpaný arašid, semená trávnych rastlín, konopné semienka, mrkvová krupica, kvet ibišteka Obsah analytických zložiek % surového proteínu (min): 12 surové oleje a tuky % (min): 5.2 % hrubej vlákniny (max): 22 % surového popola (max): 5,9 vlhkosť % (max): 12

Dávkovanie: Pridajte 2x týždenne 1 lyžičku do základného jedla.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Pro malé ptáky

Parametry

Dodatečné zdravotní přínosy:
Doplnění vitamínů
Hmotnost obalu (kg):
0.02
Značka:
VITAPOL
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme