Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VITAPOL Vita Herbal Kokcivit Forte prípravok proti kokcidióze pre hlodavce a králiky 100 ml

Značka: VITAPOL
61142
13.05

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Ochrana gastrointestinálneho traktu pre hlodavce a králiky

Vitapol Vita Herbal Kokcivit Forte 100ml je prípravok proti kokcidióze pre hlodavce a králiky. Obsahuje prírodné bylinné extrakty vrátane vysokej dávky salicylátu, ktorý má protizápalové a analgetické vlastnosti a podporuje obehový systém. Vita Herbal Kokcivit Forte je tiež bohatý na komplex starostlivo vybraných bylinných extraktov, ktoré podporujú správnu činnosť tráviaceho traktu zvierat, stimulujú imunitný systém a podporujú rozvoj prospešnej bakteriálnej flóry. Vita Herbal Kokcivit Forte je ideálnou voľbou pre liečbu antibiotikami, príznaky zažívacích ťažkostí a zníženie chuti do jedla. Vitapol Vita Herbal Kokcivit Forte je dostupný v 100 ml fľaštičke a jeho zloženie okrem iného obsahuje: síran horečnatý, chlorid sodný a propylénglykol. Prípravok ďalej obsahuje množstvo doplnkov stravy, ako je metylsalicylát, cesnakový extrakt, majoránkový extrakt, extrakt zo škorice cejlónskej, extrakt z ľubovníka, extrakt z bielej echinacey, extrakt z ženšenu a extrakt z echinacey purpurovej. Vitapol Vita Herbal Kokcivit Forte je účinný pri prevencii premnoženia patogénnych prvokov, minimalizácii porúch príjmu potravy, trávenia a asimilácie a pri ochrane správne fungujúceho tráviaceho traktu. Prípravok dopĺňa nedostatky pri antibiotickej liečbe a podporuje rekonvalescenciu po ochoreniach. Použitie prípravku je jednoduché - pridajte 1-4 ml prípravku do 1 litra pitnej vody po dobu 5 dní po výsadbe alebo 1-2x týždenne na preventívne účely. Prípravok by mal byť uchovávaný v tesne uzavretom pôvodnom obale, aby bol chránený pred svetlom, vlhkosťou a teplotami pod +5°C a nad +28°C.

Zloženie:

síran horečnatý (11.2. 3 ), chlorid sodný (11.4.1), propylénglykol (13.11.1) Nutričné doplnkové látky (v 1L): Senzorické: metylsalicylát 30 000 mg, cesnakový extrakt (CoE 26) 53 %, majoránkový extrakt (CoE 317) zo škorice cejlónskej (CoE 133) 10 %, extrakt z ľubovníka bodkovaného (CoE 234) 7 %, extrakt z bielej echinacey 5 %, extrakt z pravého ženšenu (CoE 318) 5 %, extrakt z echinacey 5 % Analytické zložky ( ): Na (sodík) 390 mg Mg (horčík) 170 mg Ca (vápnik) 0,01 % Hrubý proteín 0 % Hrubá vláknina 0 % Hrubý tuk 0 % Hrubý popol 0,2 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
100
Značka:
VITAPOL

Určení

Určení:
Doplněk stravy
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme