Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Vitapol krmivo pre myši v sáčku 400 g

Značka: VITAPOL
7690
1.19

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Základná zmes pre myši, dobre vyvážená, obsahujúca základné zložky stravy hlodavcov v ich prirodzenom prostredí. Jedná sa o zmes najkvalitnejších obilnín a semien a vitamínizovaných granúl s prídavkom mrkvy, červenej repy a petržlenu. To všetko obohatené myšou pochúťkou - žltým syrom. Červená repa je zdrojom vitamínov B, PP, A a C. Ovplyvňuje imunitu organizmu a zvyšuje počet červených krviniek v krvi.

Mrkva s vysokým obsahom beta-karoténu (provitamínu A) poskytuje dôležité minerálne látky, ako je vápnik, železo, fosfor, meď, zinok, molybdén, horčík, jód a draslík. Obsah analytických zložiek - hrubý proteín (stanovený Kjeldahlovou metódou) - surové vlákno - surové oleje a tuky - surový popol Používajte denne.

Zloženie: - pšenica - jačmeň - pšeničné otruby - slnečnicové pokrutiny - lucernová múčka - kukurica - drvená kukurica - slnečnicové semienko - mrkva - ryžové vločky - ryžové lupienky - ryžové lupienky - tymian - petržlen - kôpor - trávna múčka - ražné otruby - ovos - uhličitan vápenatý - chlorid sodný - karoténu

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Krmiva

Parametry

Dodatečné zdravotní přínosy:
Doplnění vitamínů
Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
VITAPOL
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme