Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VIRBAC Anxitane S 30 tabliet doplnok stravy pre psy a mačky do 10 kg

Značka: VIRBAC
58082
22.40

Najniższa cena za 30 dni: €22.40

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 6 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Postarajte sa o pokoj svojho maznáčika

Doplnok proti stresu pre malé psy a mačky vážiace menej ako 10 kg. Účinne pomáha udržať pokoj a poskytuje relaxáciu. Prípravok obsahuje prírodný L-theanín, ktorý má pozitívny vplyv na správanie zvierat, znižuje reakciu na stres a strach, ktoré môžu nastať v dôsledku zmien prostredia. L-theanín navyše zvyšuje schopnosť učenia, čo je obzvlášť dôležité v prípade výcviku zvierat. Doplnok je dostupný vo forme tabliet, čo uľahčuje dávkovanie a užívanie. Zloženie produktu zahŕňa prírodné zložky, vrátane vedľajších rybích produktov, minerálov, kvasníc a koncentrátu zeleného čaju. VIRBAC Anxitane S 30 tabletami je bohatým zdrojom L-theanínu, vďaka ktorému účinne znižuje príznaky stresu u zvierat. Dávkovanie doplnku by malo byť prispôsobené hmotnosti a potrebám zvieraťa. Odporúča sa užívať 1 tabletu denne. Pre väčšiu potrebu je možné podávať 2 tablety denne. Tablety môžu byť podávané priamo zvieraťu alebo pridané do potravy. Tablety VIRBAC Anxitane S 30 sú ideálnou voľbou pre majiteľov malých psov a mačiek, ktorí chcú pomôcť svojim maznáčikom znížiť stres a zlepšiť ich pohodu. Pred použitím si prečítajte návod. Preštudujte si príbalový leták.

Tento produkt je určený len na maloobchodný predaj

Zloženie :

Gamma-cyklodextrín, koncentrát zo zeleného čaju* (min 22,8 %), maltodextrín, rybie vedľajšie produkty, minerálne látky, kvasnice, stearát horečnatý, cukry. *bohatý zdroj L-theanínu Analytické zložky Hrubý proteín 23,1 %; surový popol 6,6 %; hrubá vláknina 6,2 %; vlhkosť 4%; Hrubé oleje a tuky 2,2 %; L-theanín 14 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
VIRBAC
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme