Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VETEXPERT RAW PALEO paštéta Puppy Mini Beef 150 g paštéta pre šteňatá hovädzie mäso

Značka: RAW PALEO
68743
1.38

Najniższa cena za 30 dni: €1.37

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Raw Paleo Beef Pate Mini Puppy 150g - jemná paštéta pre šteňatá malých plemien

Raw Paleo Beef Pate Mini Puppy je kompletné krmivo určené špeciálne pre šteňatá malých plemien. Je to jemná paštéta s výnimočne chutnou textúrou, ktorá uspokojí potreby vášho maznáčika. Zloženie jedla je veľmi jednoduché a obsahuje jeden zdroj živočíšnych bielkovín, a to morku. Vďaka tomu znižuje riziko potravinových alergií, čo je dôležité najmä v prípade mladých psov. Raw Paleo BEEF Pate Mini Puppy neobsahuje prídavok obilnín, preto je vhodný pre psy s citlivým tráviacim systémom. Ďalej obsahuje minerálne látky a produkty rastlinného pôvodu, ako je inulín, ktorý priaznivo pôsobí na tráviaci systém. Krmivo obsahuje 60% hovädzieho a slnečnicového oleja, ktorý prispieva k udržaniu zdravej kože a srsti. Krmivo bolo tiež obohatené o doplnky stravy, ako je vitamín D3, taurín, L-karnitín, zinok, mangán, meď a jód. Vďaka Raw Paleo BEEF Pate Mini Puppy dostane vaše šteňa kompletné krmivo, ktoré mu poskytne nielen potrebné živiny, ale aj chutný pôžitok z jedla.

0

< /b>

Zloženie:

mäso a vedľajšie výrobky živočíšneho pôvodu (60 % hovädzie mäso), minerálne látky, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (0,4 % inulín), oleje a tuky (0,1 % slnečnicový olej). Test Hrubý proteín: 10,5 %; Hrubý tuk: 4,5 %; Hrubý popol: 2 %; Hrubá vláknina: 0,5 %; Vlhkosť: 80,5 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Hovězí maso
Tuky (%):
4.5
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme