Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VetExpert Čistič uší pre mačky a psy 75 ml

Značka: VETEXPERT
64505
4.76

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Tekutý prípravok na čistenie uší pre psov a mačky

Pomáha predchádzať rastu škodlivých mikroorganizmov vo zvukovode a pomáha udržiavať hygienu u psov a mačiek. Výtok zostávajúci v ušiach môže zvieraťu spôsobiť nepohodlie a viesť k poškriabaniu. Dôkladné a systematické čistenie uší vášho domáceho maznáčika pomáha predchádzať týmto pocitom. Max a Mrau sú s Vet Expert Tonic veľmi spokojní a odporúčajú ho svojim zvieratám.
Na čistenie uší domácich zvierat nepoužívajte vatové tyčinky.

Oveľa bezpečnejším riešením je použiť čistič uší Vet Expert Tonic a utrieť vnútro ucha vatovým tampónom, gázou alebo vatou. Zvukovod psov a mačiek má inú štruktúru ako zvukovod ľudí, takže čistenie uší vatovým tampónom môže vášmu miláčikovi ublížiť! Ak si chcete byť istí, že sa o ušká svojho miláčika staráte správne, požiadajte o radu svojho veterinára a opýtajte sa aj na ďalšie produkty starostlivosti o uši od Vet Expert.


zloženie:

Alantoín, glycerín, kyselina hyalurónová, kyselina mliečna, extrakt z aloe, kyselina salicylová, olej z čajovníka, extrakt z mäty

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Objem (ml):
75
Značka:
VETEXPERT

Určení

Určení:
Uši
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme