Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Vet Expert Raw Paleo Large Size Adult Turkey granule pre dospelých psov veľkých plemien morka 12 kg

Značka: RAW PALEO
58533
Kontaktujte nás kvôli cenám

Najniższa cena za 30 dni: €75.97

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Veľa čerstvého a chutného mäsa, jednoduché zloženie a žiadne obilniny.

RAW PALEO je odvážny návrat ku koreňom - k výžive v súlade s prírodou a potrebami vášho psa. Či už je jeho vek, veľkosť alebo temperament akýkoľvek, vždy s ohľadom na jeho zdravie a vitalitu.

Kompletné, nadstavbové, monoproteínové krmivo pre vášho psa.

RAW PALEO pre dospelých psov veľkých plemien je kompletné a vyvážené kompletné krmivo pre psy veľkých plemien (nad 25 kg) od 1,5 roku veku. Znalosti a desaťročné skúsenosti v oblasti výživy viedli k vytvoreniu RAW PALEO – nadpriemerného monoproteínového krmiva pre vášho psa. Veľmi vysoký obsah čerstvých surovín – mäsa a zeleniny – zaručuje neporovnateľne vyššiu chutnosť. Krmivo je bez obilnín (Grain Free) a neobsahuje žiadne zbytočné plnidlá. Všetky živočíšne zložky navyše pochádzajú z voľne chovaných moriek. Zameriavame sa na krátky zoznam ingrediencií a ich kvalitu namiesto kvantity. Krmivo RAW PALEO pre dospelých psov veľkých plemien obsahuje okrem samotných živín (bielkoviny, proteíny, tuky, sacharidy, minerálne látky a vitamíny) aj funkčné prísady. Ide o biologické látky rastlinného pôvodu, ktoré podporujú normálny rast, vývoj a funkciu.

Zloženie:

morka (80g/100g) (čerstvá morka 50g/100g; sušená morka (23,5g/100g), morčací tuk (4,5g/100g), morčacia omáčka (2g/100g), zemiaky, batáty, čerstvo pripravená sezónna zelenina (15,8/100g), lososový olej (3g/100g) ), minerálne látky, vitamíny, perná canaliculis (0,3g/100), borákový olej.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
RAW PALEO

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
28
Druh bílkovin:
Krůtí
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme