Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VERSELE-LAGA NutriBird A21 800 g vysokoproteínové krmivo na odchov kurčiat

Značka: VERSELE-LAGA
67238
13.17

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné krmivo pre kurčatá kŕmené z ruky

Jedná sa o špeciálne vytvorené krmivo pre kurčatá kŕmené z ruky, ako sú papagáje amazonské, kakaduové, malé a stredne veľké papagáje a okrasné vtáctvo. Ide o vedecky vyvážené zloženie, ktoré poskytuje vtákom všetky potrebné živiny nevyhnutné pre správny rast a vývoj. Tento produkt obsahuje stabilizátory črevnej flóry, prebiotiká, tráviace enzýmy a organické kyseliny, ktoré pomáhajú pri trávení a asimilácii živín. Všetky živiny sú starostlivo vyberané tak, aby poskytovali najlepšie podmienky pre rast a vývoj kurčiat. Krmivo je možné používať od vyliahnutia až po odstav, čo znamená, že ho vtáky môžu konzumovať po celú dobu odchovu. Produkty Versele-Laga odporúčajú veterinári a používajú ornitologické parky a najlepší chovatelia po celom svete. Krmivo by malo byť zmiešané s teplou vodou v závislosti od veku kurčiat.

Krmivo Versele-Laga (prášok) zmiešajte s teplou vodou v pomere podľa veku kuriatka (podľa tabuľky priloženej ku krmivu). Dávka ± 10 % telesnej hmotnosti na 1 kŕmenie. Pripravte si každý deň čerstvú porciu.

Zloženie:

výrobky pekárskeho priemyslu, rastlinné proteínové extrakty, oleje a tuky, produkty rastlinného pôvodu, minerálne látky, cukry, kvasnice, organické kyseliny (2500 mg/kg), psyllium, mannán-oligosacharidy (1000 mg/kg), lecitín

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Značka:
VERSELE-LAGA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme