Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VERSELE-LAGA gurmánske guličky 6 ks 540 g guličky s čučoriedkami bez sieťky

Značka: VERSELE-LAGA
66593
2.42

Najniższa cena za 30 dni: €2.39

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pre voľne žijúce vtáctvo

Tučné guličky s čučoriedkami sú skvelým spôsobom doplnenia potravy. Produkt obsahuje kompletné zloženie živín, vrátane čistého hovädzieho tuku, olejov, semien a minerálov, vďaka čomu je výživný a extrémne energetický. Guličky sú navyše obohatené o čučoriedky, ktoré dodajú chuť a dodajú ďalšiu porciu vitamínov a antioxidantov. Tukové guličky sú balené do 100% recyklovateľného obalu, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a nevytvára odpad. Výrobok navyše neobsahuje farbivá ani chemické konzervanty, čím sa blíži prirodzenej potrave vtáctva. Tukové gule je možné ľahko zavesiť na vetvu alebo do kŕmidla a sú dostupné pre všetky druhy vtáctva. Bez siete môžu vtáky voľne sedieť na lopte a klovať potravu očami. Produkt je tiež testovaný na obsah semien ambrózie, aby sa zabránilo šíreniu tejto invazívnej rastliny vo vašej záhrade.

Zloženie:

obilniny, vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, oleje a tuky, semená, zelenina, ovocie (bezinky 4%*), rastlinné bielkovinové extrakty. *dehydrovaná zelenina a ovocie, hodnota uvedená v % pred sušením

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.54
Značka:
VERSELE-LAGA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme