Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

VERSELE-LAGA Combipack Ošetruje 1 kg 5x tuková guľa + 2x arašidová banka + sieťované arašidy + slnečnice

Značka: VERSELE-LAGA
55657
5.20

Najniższa cena za 30 dni: €5.15

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zimná sada maškrty pre divoké vtáky

Doprajte svojim divokým vtákom špeciálnu maškrtu v zimných dňoch pomocou tejto špeciálnej sady maškrty. V 1kg balení nájdete 5 tukových guličiek, tukové granule v sieťke, slnečnicové semienka a arašidy. Tukové guličky sú zmesou čistého hovädzieho tuku, obilnín a semienok, poskytujúce voľne žijúcim vtákom vysokú dávku energie potrebnej na prežitie v mrazivých dňoch. Arašidy a slnečnicové semienka sú v praktických sieťach, čo vtákom uľahčuje ich konzumáciu. Táto sada maškrty je perfektným riešením pre milovníkov vtáctva, ktorí sa chcú v zime starať o voľne žijúce vtáctvo. Divokému vtáctvu vďaka nemu poskytnete zdravé, výživné a chutné desiaty, ktoré mu pomôžu prežiť v náročných podmienkach.

Zloženie:

tukové guličky: produkty rastlinného pôvodu, oleje a tuky, semená, obilniny, minerálne látky tukové pelety: produkty rastlinného pôvodu, oleje a tuky, ovocie (jablko 4 %, čierny bez 1,6 %), minerálne látky, orechy (arašidy 1,3 %), slnečnicové semienka, arašidy

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Značka:
VERSELE-LAGA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme