Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Versele - Laga Australian Parrot Loro Parque Mix 1 kg - krmivo pro australské papoušky

Značka: VERSELE-LAGA
60768
5.62

Najniższa cena za 30 dni: €5.59

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Diverzifikované a vyvážené složení

Směs je obohacena o 8 % granulí VAM (vitamíny, aminokyseliny, minerály). Krmivo bylo speciálně sestaveno z rozmanité škály semen a obilovin a doplněno o papouščí pochoutky, jako jsou pufované obiloviny, dýňová semínka, šípky, sušené papriky a piniové oříšky. Vybraná směs je ideální pro australské papoušky, např. Kakadu.

.

Dávkování směsi obilí:

Denní potravní nároky ptáků se mohou lišit v závislosti na druhu a věku. Zpočátku tedy podávejte velkorysé porce a po nějaké době určete ideální denní porci jídla. Potravu i pitnou vodu je třeba denně měnit za čerstvou.

Složení:

szafran łąkowy, gryka, granulat vam maxi, pszenica, jęczmień, ryż paddy, białe proso, owies szorstki, owies łuskany, kanar, konopie, żółte proso, dari, milo, jądra orzeszków ziemnych, orzeszki sosnowe, muszle ostryg, słonecznik prążkowany, kukurydza prażona, dzika róża, pszenica dmuchana.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1
Značka:
VERSELE-LAGA
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme