Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TROVET Unique Protein Horse UPH pre psy a mačky s konským mäsom 800 g

Značka: TROVET
68634
13.70

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 3 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Doplnkové vlhké krmivo pre psy a mačky

TROVET Unique Protein pre psy a mačky s konským mäsom je doplnkové vlhké krmivo, ktoré vášmu miláčikovi pomôže vychutnať si zdravé a chutné jedlo. Unikátne zloženie je založené na konskom mäse, ktoré je jediným zdrojom bielkovín v tomto produkte. Oleje a tuky (slnečnicový a olivový olej) navyše dodávajú vášmu maznáčikovi základné živiny. Toto mokré krmivo je perfektnou voľbou pre domácich miláčikov, ktorí trpia alergiami alebo potravinovou intoleranciou. Zloženie bez zbytočných prísad, umelých farbív či príchutí zaručí, že váš maznáčik nebude vystavený zbytočným prísadám. Krmivo poskytuje vášmu miláčikovi všetky potrebné živiny. Výrobok neobsahuje vitamíny, preto sa oplatí doplniť stravu o doplnky stravy, ktoré vášmu psovi alebo mačke zaistia kompletnú stravu.

Toto krmivo by malo byť skrmované pre 3-8 týždňov. Po uplynutí tejto doby je možné v produkte pokračovať, ale odporúča sa používať v kombinácii s varenými zemiakmi alebo ryžou.

Zloženie:

Zloženie:

b>

Mäso (kôň), oleje a tuky (slnečnicový olej, olivový olej) Rozbor: Bielkoviny 8,5 %, obsah tuku 5,0 %, anorganické látky 0,9 %, vláknina 0,5 % Minerály: vápnik 0,07 %, fosfor 0,12 % 0,13 %, draslík 0,15 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Koňské maso
Fosfor (%):
0.12
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.07
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme