Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TROVET Unique Protein Horse UPH pre psy a mačky s konským mäsom 200 g

Značka: TROVET
68632
3.49

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Jeden typ proteínu

Unique Protein UPH (s konským mäsom) je krmivo pre psy a mačky určené na doplnenie stravy a ako doplnok pre vlastné varenie v kombinácii s ryžou alebo zemiakmi. Obsahuje iba jeden druh bielkovín – konské mäso, vďaka čomu je ideálny pre zvieratá s alergiami alebo potravinovými intoleranciami. Krmivo je dostupné v mokrej forme, čo uľahčuje podávanie a priaznivo ovplyvňuje hydratáciu organizmu zvieraťa. Unique Protein UPH (s konským mäsom) obsahuje prídavok olivového oleja a slnečnicového oleja, ktoré sú zdrojom esenciálnych mastných kyselín pre telo psa alebo mačky. Zloženie krmiva je veľmi jednoduché a obsahuje iba tri zložky – konské mäso, slnečnicový olej a olivový olej. Neobsahuje umelé farbivá, konzervačné látky ani príchute, takže je bezpečný a zdravý pre zvieratá. Vďaka svojmu zloženiu je možné Trovet Unique Protein UPH (s konským mäsom) používať ako doplnok stravy zvierat s potravinovými alergiami alebo potravinovými intoleranciami. Zároveň by sa kvôli nedostatku iných zdrojov bielkovín nemal používať u zvierat precitlivených na konské bielkoviny.

Zloženie:

mäso (konské mäso), oleje a tuky ( slnečnicový olej, olivový olej) Rozbor: bielkoviny 8,5 % tuk 5 % popol 0,9 % vláknina 0,5 % vlhkosť 82 % sacharidy 0,5 % vápnik 0,07 % fosfor 0,12 % sodík 0,13 % draslík 0,15 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Koňské maso
Fosfor (%):
0.12
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.07
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme