Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TROVET hypoalergénne jahňacie LRD Lamb krmivo pre psov 400 g

Značka: TROVET
68595
3.43

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
TROVET LRD hypoalergénne jahňacie krmivo pre psov 400 g pomôže pomaly znižovať svrbenie a škrabanie

TROVET LRD hypoalergénne jahňacie krmivo pre psov 400 g - pre psov s potravinovou alergiou alebo potravinovou intoleranciou Ak váš pes trpí intolerancie alebo potravinovej intolerancie mu môžete pomôcť zmenou jedálnička na hypoalergénne. TROVET LRD Hypoalergénne krmivo s jahňacím pre psov 400g je perfektným riešením pre psov s takýmito problémami. Toto diétne krmivo je založené na jednom zdroji živočíšnych bielkovín – jahňacom – a jednom zdroji sacharidov – ryži. Čisté jahňacie mäso a ryža zriedka spôsobujú alergické reakcie a zabraňujú imunitným (potravinová alergia) alebo neimunologickým (potravinová intolerancia) reakciám v podobe kožných a/alebo zažívacích problémov (hnačka, zvracanie). Zmena stravy na TROVET LRD Hypoalergénne krmivo s jahňacím pre psov 400 g pomôže pomaly znižovať svrbenie a škrabanie, ktoré môže spôsobiť sekundárne kožné lézie. Navyše znižuje trenie a hryzenie, čo môže viesť aj ku kožným problémom. Zloženie tohto krmiva je jahňacie mäso, ryža, dextróza, vitamíny a minerály, celulóza, slnečnicový olej a repné rezne. Ide o kompletné krmivo pre psy, ktoré im dodá všetky potrebné živiny. Pokiaľ váš pes trpí potravinovou alergiou alebo potravinovou intoleranciou, TROVET LRD Hypoallergenic Lamb Food for Dogs 400g mu môže pomôcť zlepšiť jeho zdravie a pohodu. Vždy sa však nezabudnite poradiť so svojim veterinárom, než zmeníte stravu svojho psa.

Ingrediencie :

Jahňacie mäso a droby, ryža, repné rezne, minerálne látky, vitamíny, slnečnicový olej Analýza: Vlhkosť 77,00 % Bielkoviny 10,00 % Tuky 5,00 % Sacharidy 5,5 % Popol 5 ,5 % Vláknina 1,00 % Minerály : Vápnik 0,00 % Fosfor 0,2 % Sodík 0,4 % Draslík 0,30 % Meď 0,5 mg/kg Jód 0,1 mg/kg Kyselina linolová 0,5 % Vitamíny: Vitamín A 1200 IU/kg Vitamín D 110 IU/kg Vitamín E 10,00 mg/kg Energia: 4,0 MJ (986 kcal)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
0.2
Tuky (%):
5
Vápník (%):
0.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme