Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TROVET hypoalergénne granule pre psov so zverinou 3 kg

Značka: TROVET
68611
26.93

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 7 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hypoalergénne krmivo pre psov so zverinou.

TROVET Hypoallergenic Venison VPD je ľahko stráviteľné diétne krmivo pre psov trpiacich precitlivenosťou na krmivo. Zložky zverinového a zemiakového pôvodu poskytujú vysokú nutričnú hodnotu a sú zvieratami dobre znášané a zároveň minimalizujú riziko alergických reakcií. Krmivo ďalej obsahuje hydrolyzovaný kvasnicový extrakt, ktorý je zdrojom mannánových oligosacharidov (MOS), podporujúcich imunitný systém a trávenie. TROVET Hypoallergenic Venison VPD je bohatý na základné živiny, ako sú bielkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a minerály, čím zaisťuje kompletnú výživu pre vášho psa. Navyše toto krmivo vďaka obsahu ľanového semienka pomáha udržiavať zdravú kožu a srsť. Veterinárne krmivo TROVET Hypoallergenic Venison VPD odporúčame používať pod dohľadom veterinárneho lekára, ktorý určí vhodnú dobu použitia pre vášho psa a jeho stav. V štandardných prípadoch odporúčame krmivo užívať 3-8 týždňov. Kŕmne odporúčania: Veterinárne krmivá by mal predpisovať veterinárny lekár po predchádzajúcom vyšetrení zvieraťa. Presnú dobu použitia určuje pre každého psa a jeho stav individuálne veterinárny lekár. V štandardných prípadoch sa jedlo používa po dobu 3–8 týždňov.

Zloženie :

Zemiaky, zverina (jelenie), hydinový tuk, slnečnicový olej, ľanové semienko, repné rezne, hydrolyzovaný kvasnicový extrakt (zdroj mannan-oligosacharidov - MOS), minerály, vitamíny Rozbor: Vlhkosť 8 % Protein % Tuk 16 % Sacharidy 46,5 % Popol 7,5 % Vláknina 2,5 % Minerály: Vápnik 1,4 % Fosfor 1,1 % Sodík 0,35 % Draslík 0,9 % Meď 10 mg/kg Zinok 110 mg/ kg Kyselina linolová 4,01 % Kyselina linolová 4,01 % A15 % Vitamín IU/kg Vitamín D3 1000 IU/kg Vitamín E 150,00 mg/kg Vitamín C 100 mg/kg Energia: 15,4 MJ/kg (3673 kcal/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
19.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.4
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme