Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TROVET Hepatic HLD pre mačky 100 g

Značka: TROVET
68568
1.93

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Veterinárne krmivo pre mačky s ochorením tráviaceho traktu a pečene

TROVET Hepatic HLD pre mačky je vlhké veterinárne krmivo pre mačky trpiace zažívacími problémami, črevnými ochoreniami a ochoreniami pečene.
Krmivo obsahuje jahňacie mäso (29 %), ryby, kuraciu a ryžovú múku, ktoré mačke dodávajú ľahko stráviteľné bielkoviny a sacharidy.
Strava je ľahko stráviteľná a podporuje tráviaci systém a vďaka vhodnému množstvu taurínu a minerálov priaznivo ovplyvňuje činnosť srdca a zraku.
Krmivo je pre človeka bezpečné. zdravie mačky a neobsahuje škodlivé prísady.

Používanie diéty TROVET Hepatic HLD pre mačky umožňuje minimalizovať príznaky ochorenia pečene, ako je slabosť, nechutenstvo, zvracanie, hnačka a ďalšie ako tráviace a črevné problémy.
Veterinárne krmivo by mal predpísať veterinárny lekár po predchádzajúcom vyšetrení zvieraťa, ktorý tiež odporučí vhodnú dávku a dĺžku diéty.

Zloženie:

29 % jahňacie mäso, ryby , ryžová múka, kuracie mäso, minerály, vitamíny Stanovenie: Vlhkosť 76,00 % Bielkoviny 8,00 % Tuky 6,20 % Sacharidy 7,40 % Popol 1,90 % Vláknina 0,50 % Minerály: Vápnik 0 0,26 % Sodík 0,26 % Sodík 0,7 % Sodík 0,7 % Taurín 400 mg/kg Energia: 4,5 MJ/kg (1067 kcal/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
0.26
Tuky (%):
6.2
Vápník (%):
0.37
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme