Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TROVET Hepatic HLD granule pre psov 12,5 kg

Značka: TROVET
68478
82.68

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 21 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletné krmivo pre psov s ochorením pečene a tráviaceho systému.

TROVET Hepatic HLD je veterinárne krmivo, ktoré bolo vyvinuté špeciálne pre potreby psov, ktorí vyžadujú ľahko stráviteľné, vysoko stráviteľné krmivo. Toto krmivo sa skladá z ľahko stráviteľných surovín, ako je hydinová múčka, ryža, masť, kukuričný lepok, vitamíny a minerály, hydinová pečeň (hydrolyzát), repné rezne, kvasnice, rybí tuk a vajcia. TROVET Hepatic HLD bol špeciálne vyvinutý tak, aby pomáhal liečiť ochorenie pečene a ďalšie nutričné problémy u psov. Obsahuje špeciálny komplex vitamínov a minerálov, ako je betaín, meď, lecitín a L-karnitín, ktoré podporujú zdravie pečene a pomáhajú pri vstrebávaní živín. Kŕmne odporúčania: Veterinárne krmivá by mal predpisovať veterinárny lekár po predchádzajúcom vyšetrení zvieraťa. Presnú dobu použitia určuje pre každého psa a jeho stav individuálne veterinárny lekár. V štandardných prípadoch sa krmivo používa počas 6 mesiacov pri zlyhaní pečene a 3–12 týždňov pri iných problémoch s výživou.

< p>

Zloženie:

kukurica, hydina múčka, ryža, masť, kukuričná lepková múčka, rybia múčka, vitamíny a minerály, hydina pečeň (hydrolyzát), repné rezne, kvasnice, ryby olej, vajcia Analýza: Vlhkosť 8,00% Bielkoviny 27,00% Tuky 17,00% Sacharidy 40% Popol 6,00% Vláknina 2,00% Minerály: Vápnik 1,10% Fosfor 0,80% Sodík 0,2% Draslík 0,2% Draslík 0,14% Betaín0,40 mg Leth00 mg/kg L-karnitín 300 mg/kg Vitamíny: Vitamín A 20 000 IU Vitamín D3 2 000 IU Vitamín E 200 mg Energia: 15,9 MJ / kg 3 793 kcal/kg)

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.1
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme