Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TROVET DPD krmivo pre psov s potravinovou intoleranciou 3 kg

Značka: TROVET
68612
30.29

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 8 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Trovet Dog DPD Intestinal Hypoallergenic 3 kg - suché krmivo pre psov s potravinovou intoleranciou a črevnými ochoreniami

Trovet Dog DPD Intestinal Hypoallergenic je suché krmivo pre psov s potravinovou intoleranciou a črevnými ochoreniami. Dog DPD Intestinal Hypoallergenic je diétne suché krmivo pre psov, ktorí majú problémy s potravinovou intoleranciou, alergiami, žalúdočnými poruchami a črevnými ochoreniami.
Krmivo bolo pripravené pre zvieratá, ktoré potrebujú kompletné a ľahko stráviteľné krmivo, ktoré im nespôsobí žiadne nežiaduce alergické reakcie ani potravinovú intoleranciu.

Trovet DPD Intestinal Hypoallergenic krmivo obsahuje vybrané proteíny, ktoré eliminujú živiny ktoré môžu spôsobovať alergie alebo potravinovú intoleranciu.
Vysoko kvalitné kačacie mäso je jediným zdrojom bielkovín, zatiaľ čo sacharidy pochádzajú iba zo zemiakov.
Jedlo neobsahuje mliečne výrobky, lepok, laktózu ani iné prísady, ktoré môže spôsobiť potravinovú intoleranciu. p>

Trovet DPD Intestinal Hypoalergénne krmivo bolo vyvinuté pre psov s potravinovými alergiami, potravinovými intoleranciami, intoleranciou lepku (bezlepkové), črevnými ochoreniami a chorobami žalúdka.
Krmivo je vhodné aj pre šteňatá, s výnimkou šteniat 12 mesiacov.

Trovet Intesti nal je ľahko stráviteľný a dobre vstrebateľný v črevách a je navyše bohatý na vitamíny a minerály, ktoré vášmu psovi dodá jej kompletné a zdravé krmivo.

Zloženie:

Zemiaky, kačacie mäso, tuk hydina, repné rezne, ľanové semienko, hydrolyzát hydinovej pečene, slnečnicový olej, frutikoligosacharidy (FOS), hydratovaný kvasnicový extrakt, vitamíny, minerály. Analýza: Vlhkosť 8%, Bielkoviny 22%, Tuk 16%, Sacharidy 45%, Popol 6,5%, Fibrin 2,5%, Vápnik 1,3%, Fosfor 1%, Sodík 0,35%, Draslík 0,8 %, Zinok 110 mg/kg, Jód 2 mg/kg /kg, kyselina linolová 3,8%, kyselina linolová 0,6%, vitamín A 15 000 IU/kg, vitamín D3 1 000 IU/kg, vitamín E 150 mg /kg, vitamín C 100 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.3
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme