Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TROVET Dog Renal Oxalate RID granule pre psov 12,5 kg

Značka: TROVET
68477
58.39

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 15 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výnimočné krmivo pre dospelých psov

Trovet RID Renal & Oxalate je unikátne krmivo pre dospelé psy s renálnou insuficienciou alebo oxalátovou a cystínovou urolitiázou. Táto potravina bola vyvinutá, aby pomohla zmierniť metabolické zmeny spôsobené zlyhaním obličiek, srdca alebo pečene. Krmivo obsahuje znížené hladiny fosforu a sodíka, čo pomáha znižovať hyperfosfatémiu a pomáha kontrolovať srdcové zlyhanie, hypertenziu a ascites. Mierna hladina vysoko kvalitných bielkovín zaisťuje pokrytie minimálnej dennej potreby aminokyselín a udržanie správnej funkcie obličiek. Prídavok látok zvyšujúcich pH moču zabraňuje metabolickej acidóze a zabraňuje vzniku oxalátových kameňov v močových cestách. Krmivo je výbornou voľbou pre psov s oxalátovými, cystínovými a urátovými kameňmi, rovnako ako pre psov so zlyhaním obličiek a srdca. Jedná sa o kompletné a vyvážené krmivo, ktoré poskytuje vášmu miláčikovi základné živiny.

Zloženie:

Obilniny (kukurica, ryža), oleje a tuky (rybí tuk, masť), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu (repné rezne), minerálne látky, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (kuracie mäso), bielkovinový extrakt rastlinného pôvodu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
TROVET

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin

Složení

Bílkoviny (%):
14.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.4
Tuky (%):
18
Vápník (%):
0.8
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme