Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

TRIXIE Vianočná sada Dog Activity "Flip Board" 3 cm + kančí tréninkové maškrty 300 g

Značka: TRIXIE
20001145
9.66

Najniższa cena za 30 dni: €9.12

Odesíláme do 72 hodin

Cena v bodoch: 203 point
Zákaznícke body: 2 points
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Interaktívna hra pre psov


Vo vianočných prípravách a nakupovaní dárkov ľahko zapomeneme na štvornohých členov rodiny, a preto sa na chvíľu zamyslíme nad vhodným dárkom pre našich domácich mazlíčkov.

Chutné a zdravé občerstvenie, ktoré je súčasťou sady, sa bude skvele hodiť, pretože sa tešíme na toto čarovné obdobie. Zpríjemnite svojmu mazlíčkovi spomienky na Vianoce jeho obľúbenými pamlsky.

Vianočná sada s interaktívnou hrou a tréninkovými pamlsky sem z divočáka, ktorá vytvorila duo na čichový tréning, bude skvele vyjímať pod vianočným stromečkem.

Není příjemnější způsob, jak strávit tyto stejné dny, než společné cvičení za chutné občerstvení.


JEDNODUCHO Z PRÍRODY Tréninkové pamlsky s divočákovou hmotou 300 g:

Tréninkové pamlsky pre psy. Pečené v trúbe podľa tradičného receptu.


Pamlsky boli špeciálne a výhody s nimi spojené. Sú nemastné, preto nešpiní ruky, oblečenie ani tašky. Sú uložené bez ďalšej ochrany. Díky speciálnímu složení se nedrolí a nezanechávají zastávky. Ich tvar a veľkosť, takže pes dostane iba uniu. Toto sa deje v minulosti. Aby bola škola iná, musí byť malá, ľahko ovládateľná a rýchlo pripravená na použitie. Malý pamlsek psa také ríliš rýchlo nenasytí a pes neztratí záujem o výcvik a osamelú rozmanitosť.

Tréninkové pamlsky by mali poskytovať bielkoviny a potrebné živiny, ktoré podporujú a regenerujú psí organizmus. Obsahuje omega-3 a -6 mastné kyseliny, ktoré podporujú funkcie mozgu, pamäť a zdravie psa.


Výcvikové pamlsky Simply from Nature obsahují pouze stejné přírodní ingredience, vybrané pro jejich nutriční hodnotu a chuť. Suché a malé občerstvení je ideálne pre jednorázové použitie. Obsahujú veľké množstvo bielkovín, ktoré dodávajú energiu, je teda dôležité. Složení obsahuje 56% dužiny z divočáku a takého ovocia a zeleniny, napríklad bratbory, ktoré okrem sacharidov udržujú chuť. Ľanový olej je zdrojom oleja. Borůvky zabezpečujú zdravie pri chorobe psa a celkové zdravie tráviaceho systému.



Kľúčové vlastnosti:


Nemastný

Pečenie v trúbe

Divočák maslo 56%

Obsah bielkovín 37% a tuk 17%.

Obsahuje ovocie a zeleninu

Ľanový olej ako zdroj nenasýtených olejov

Lněné semínko udržuje trávicí systém

Bez príchutí, farieb a vôní.

Složeni:

Kančí maso 56%, Brambory 28%, hrušky, zeler, červená řepa, borůvky, řasy, ľanový olej, lněné semínko.


Analýza zloženia:

Hrubý proteín: 37%, hrubý tuk: 17%, hrubá vláknina: 5,1%, hrubý povrch: 8,1%, vápnik: 0,89%, fosfor: 0,65%


Odporúčania pre kŕmenie:

Tréninkové pamlsky sú doplnkom každodennej stravy vášho psa. Mal by byť zahrnutý do celkovej dennej energetickej bilancie psa a jeho podiel by měl přesahovat 10%. Výsledky boli preukázané po každom teste. Chválu možno dosiahnuť rôznymi pomôckami, ako je klikr, disky, terč alebo píšťalka.


Rozmery: priemer 23 cm

MIx farieb, farbu nelze garantovať

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Značka:
TRIXIE
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme