Rýchle dodanie
Profesionálne poradenstvo
40 dní na vrátenie! Len u nás!
Doprava zdarma od 30 €, do 29 kg objednávky

Trixie suchý šampón 200 g

Značka: TRIXIE
6368
2.83

Najniższa cena za 30 dni: €2.79

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznícke body: 1 point
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Šampón pre pravidelnú, šetrnú starostlivosť o srsť, odstraňuje pachy, čistí a odmasťuje srsť bez vody, s príjemnou vôňou, ideálny na cesty / Suchý šampón Trixie udrží každého chlpáča čistého bez vody! Jemné čistenie odmasťuje srsť a stará sa o jej vzhľad. Šampón odstraňuje nepríjemné pachy a zanecháva na srsti príjemnú a sviežu vôňu. Jemný suchý šampón je ideálny pre zvieratá, ktoré sa boja vody alebo sú choré a nemali by sa kúpať. Prípravok je vhodný aj pre mladé zvieratá od 12 týždňov, aby si zvykli na pravidelnú starostlivosť o srsť. Ďalšia výhoda: suchý šampón je ideálny na cesty! Teraz môže váš chlpatý priateľ zostať čistý aj bez vody! Trixie Suchý šampón v skratke

Objem: 200 g

Prášok Jemné čistenie - bez vody! Ideálne pre vodou vystrašené a choré zvieratá Vhodný aj pre mladé zvieratá od 12 týždňov Čistí a odmasťuje Srsť vyzerá zdravo a upravene Zanecháva sviežu vôňu Ideálne doma aj na cestách Správne použitý nepredstavuje žiadne riziko pre zvieratá ani ľudí Použitie: Aplikujte iba na suchú srsť. Nastriekajte šampón na psa a vmasírujte do kože. Potom starostlivo vyčešte Na dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča použiť šampón večer (dobre vmasírovať), nechať púder pôsobiť cez noc a ráno dobre vyčesať.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Suchý

Parametry

Značka:
TRIXIE

Určení

Určení:
-Pro psy, kočky a jiná malá zvířata -Optimální na cesty -Ošetřuje kůži
Recenziu môžu zanechať len registrovaní zákazníci maxandmrau.sk, ktorí si zakúpili tento produkt. Hviezdičkové hodnotenie je priemer všetkých recenzií produktu. Recenzie produktu by mali obsahovať informácie, ktoré sú relevantné a užitočné pre ostatných zákazníkov. Po overení recenzie zverejníme pozitívne aj negatívne hodnotenia.

Recenzie

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie. Pridať prvý názor

Napísať recenziu

Páčil sa vášmu zvieratku tento výrobok?

Nahrajte fotografiu a pomôžte ostatným rozhodnúť sa, či si daný výrobok kúpiť. Ďakujeme